Anahtar Kelimeler:

Kuran Kursu Öğrencileri Karnelerini Aldı

Kuran Kursu Öğrencileri Karnelerini Aldı

 Diyanet İşleri Başkanlığı’na bağlı olarak eğitim-öğretim veren Kırıkkale İl Müftülüğü Bayan Kur’an kurslarında 2011-2012 eğitim-öğretim yılının 1. döneminin sona ermesi nedeniyle kurs öğrencilerine yarıyıl karnesi verildi.

SİZLERLE GURUR DUYUYORUM

Öğrencilerle bir araya gelerek kursların başarılı öğrencilerine karnelerini veren Kırıkkale İl Müftüsü Bekir Gerek, öğrencileri üstün başarılarından dolayı kutlayarak, “Her yaştan vatandaşımızın kurslarımıza katılması bizi çok memnun ediyor.

Kurslarımız her geçen gün daha da kalabalıklaşıyor ve öğrencilerimizin okuma isteği günden güne artıyor.

Sizlerle gurur duyuyor ve başarılarınızın devamını diliyorum” dedi. Yarıyıl boyunca bıkmadan, usanmadan Kur’an-ı Kerim ve dini bilgiler öğrenmek için kursa gelen öğrencilere teşekkür eden Gerek, 2011-2012 eğitim-öğretim yılının yarıyıl karnelerini dağıttı.

KARNE SEVİNCİ

Çoğunluğu orta yaşın üstündeki kadınların oluşturduğu Kur’an kursu öğrencileri verilen eğitimden çok memnun olduklarını dile getirerek İl Müftüsü Bekir Gerek’e teşekkür ettiler.

Bu yaşta karne sevinci yaşamanın çok güzel olduğunu belirten kursiyerler, çocukları ile aynı günde karne almanın sevincini yaşadıklarını dile getirdiler. Düzenlenen karne törenin ardından öğrenciler, Kur’an okuyuşu ve dualarla birinci dönemi bitirmenin mutluluğunu yaşadılar.

 



  • Pazar 23.7 ° / 13.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 21.5 ° / 12.8 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Salı 21.9 ° / 12.9 ° Güneşli