Anahtar Kelimeler:

Şehitler İçin Mevlit Okutuldu

Şehitler İçin Mevlit Okutuldu

 Yahşihan Mühimmat Ayırma ve Ayıklama Tesisi’nde meydana gelen patlamada şehit olan işçiler için şehit Salih Erkeç’in çocukluk arkadaşları tarafından mevlit okutuldu.

DUALAR OKUNDU

Geçtiğimiz haftalarda Yahşihan Mühimmat Ayırma ve Ayıklama Tesisi’nde meydana gelen patlamada hayatını kaybeden işçiler için şehit Salih Erkeç’in çocukluk arkadaşları Ömer Saçal, Hasan Hüseyin Dündar, Cafer Saçal ve Yusuf Demirbaş tarafından Salih Erkeç (43), Adnan Dağdeviren (48), Cezayir Çalışkan (33) ve Samet Aygar (21) için Erkeç’in evinin bahçesinde mevlit okutuldu.

Çocukluk arkadaşları tarafından Cuma namazı sonrasında okutulan mevlitte patlamada şehit olan işçiler için dualar edildi.

Salih Erkeç’in çocukluk arkadaşları tarafından Atatepe Camii’nde kılınan Cuma Namazı sonrası Mevlit’e katılan vatandaşlara yemek verildi.

ÖZ KARDEŞİMİZİ KAYBETTİK

Salih Erkeç’in çocukluk arkadaşları adına konuşan Ömer Saçal, “Biz burada bulunan arkadaşlarımla bu zaman kadar Bekir ile yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmedi. Çocukluğumuz beraber geçti. Aynı mahallede büyüdük aynı okulda okuduk. Bekir kardeşimiz gibiydi.

Patlamada sanki arkadaşımızı değil de öz kardeşimizi kaybettik. Bekir’e böyle bir görevde bulunmayı borç bildik. Bekir sonsuza dek kalbimizde yaşayacak. Allah rahmet eylesin mekânı cennet olsun. Allah acılı ailesine sabır versin” dedi.



  • Pazartesi 17.4 ° / 8.9 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Salı 19 ° / 9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 23.3 ° / 10.8 ° Güneşli