Anahtar Kelimeler:

Kafa Tuttuk Ama!

Kafa Tuttuk Ama!

Geçtiğimiz hafta sendi saha ve seyircisi önünde Keçiörengücü’ne 2 puan kayıp ederek moralleri bozan Kırmızı- Lacivertliler puan ve puanlar için çıktığı lider karşısında iyi bir futbol sergilemesine rağmen maçın 73. dakikasında yenilen tek gol ile yine evine eli boş dönüyor…

Maçın İlk Yarısı

Ligin 21. haftasında zorlu İnegöl deplasmanına giden Kırıkkalespor rakibi karşısında ilk yarıda başa baş bir futbol sergileyerek ilk 45 dakikayı 0-0 tamamladı. Maça her iki takımda kontrollü başladı. Ev sahibi ekip zaman zaman geliştirdiği ataklarla tehlikeler yaratsa da Kırıkkalespor defans elemanları ev sahibi ekibin kontrataklarına fırsat vermeyerek ilk yarıyı golsüz kapattı. İlk 45 dakikanın bazı bölümlerinde sertlikler yaşandı. Maçın hakemi bu pozisyonda futbolculara 3 kez sarı kartını çıkarmak zorunda kaldı.       

Maçın İkinci Yarısı

Karşılaşmanın 2. yarısında da oyunu kontrol altında tutarak topu orta sahada tutmaya çalışan temsilcimiz yakaladığı gol pozisyonlarını da değerlendiremedi. Karşılaşmanın son 20 dakikasında baskısını arttıran ev sahibi ekip oyuna 2. devrede dahil olan Caner’in 73. dakikada kaydettiği gol ile 1-0 öne geçti. Golden sonra tüm riskleri alan Kırıkkalespor kalan dakikalara pozisyonlar buldu ancak sonucu değiştirecek golü bulamayarak ligin 21. haftasını da puansız kapattı.



  • Salı 19 ° / 9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 23.3 ° / 10.8 ° Güneşli
  • Perşembe 23.4 ° / 12.8 ° Güneşli