Anahtar Kelimeler:

Olumlu Gelişme

Olumlu Gelişme

 Kırıkkale Orman İşletme Şefliği Temmuz 2011 döneminde 645 sayılı kanun ile şeflikten müdürlüğe geçti. Ekim 2011’de resmi olarak müdürlük işlemlerine başlayan Kırıkkale Orman İşletme Müdürlüğü’ne 27 Aralık 2011’de Ramazan Öztürk atandı

Atama Yapıldı

Çiçeği burnunda Kırıkkale Orman İşletme Müdürü Ramazan Öztürk, şefliğin müdürlük olması ile birlikte çalışma alanlarında daha hızlı olduklarını kaydetti. Öztürk, “645 sayılı kanun ile şeflikten müdürlüğe geçtik. Müdürlüğümüz Ankara’ya bağlıydı, ama şimdi Kırıkkale Orman İşletme Müdürlüğü olarak geçiyor. Görevimiz itibari ile Kırıkkale’de ağaçlandırma çalışmaları yapıyoruz. Kırıkkale’de bulunan ormanları iyileştirme çalışmalarımız var. Kent Orman kuruluşunu biz yaptık, çalışmalarında biz bulunduk.” dedi. 

54 Personel Var

Öztürk, “Şimdi ise kent orman işleri ile belediye ilgileniyor. Mesire yerlerimiz bulunuyor. Dört tane mesire yerimiz var. İlçelerimizde müdürlüğümüz yok. Sadece Sulakyurt’ta bulunan şefliğimiz var. Sulakyurt ve Kırıkkale şefliğimiz de buraya bağlı. 52 daimi 2 mevsimlik olmak üzere 54 personelimiz var. Ekibimiz Kırıkkale’de olabilecek bir orman yangınına müdahale edebilecek kapasitededir. İki adet itfaiye aracımız her zaman hazır bulunuyor, ayrıca bir adet yangına hızlı müdahale Ranger aracımız var. Becerikli ve yeterli personelimiz ile Kırıkkale’de olabilecek bir orman yangınına hazırız” dedi.



  • Pazartesi 28.1 ° / 17.1 ° Güneşli
  • Salı 29.4 ° / 18.3 ° Güneşli
  • Çarşamba 29.5 ° / 19.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı