Anahtar Kelimeler:

Kaymakam Kasaba Gezisinde

Kaymakam Kasaba Gezisinde

 Kırıkkale`nin Sulakyurt ilçesi Kaymakamı Yunus Can İnal, ilçeye bağlı Hamzalı beldesini ziyaret ederek halkın sorunlarını dinledi.

Hamzalı’ya Gitti

Kırıkkale`nin Sulakyurt ilçesi Kaymakamı Yunus Can İnal, ilçeye bağlı Hamzalı beldesini ziyaret ederek halkın sorunlarını dinledi. Kaymakam İnal, Hamzalı Belediye Başkanı Celal Öcal`ı ziyaret ederek, belediye çalışmaları ile beldedeki diğer konular hakkında bilgi aldı. Beldede vatandaşlar ile görüşen İnal, beldeye ait yolların zamanla yıpranması nedeniyle yeniden yapılması talebinde bulunan belde heyetinin talepleri konusunda, yol yapım çalışmalarının programa alınacağını söyledi.

Sorunları Aktardılar

Soğuk kış gününü kendileriyle birlikte geçirmesinden dolayı memnun olan vatandaşlar, "Beldemize gelerek vaktini bizlerle geçiren Kaymakamımıza çok teşekkür ederiz. Bu ziyaret vesilesiyle her sorunumuzu rahat bir şekilde söyleme imkanı bulduk. Bu vesileyle kafamızdaki birçok soru işaretlerini de çözmüş olduk" dediler.

Açıklama Yaptı

Kaymakam İnal, yaptığı açıklamada, "İlçe merkezi, belde ve köylerimize yönelik yapmış olduğumuz çeşitli ziyaretlerde vatandaşımıza yönelik sorunları yerinde inceleme fırsatı bulduk. Yaşanılan her ne sorun varsa bunu vatandaşın kendisinden dinlemek ve yerinde görmek amacıyla beldemize ziyaret gerçekleştirdik. Bu ziyaret vesilesiyle kısa ve uzun vadeli çalışmalarımıza ışık tutacak sorunların çözümlerine yönelik de planlamalarımızı yapma fırsatımız oldu.

Bizlere Ulaştırın

Vatandaşlarımız çoğu zaman taleplerini bizlere ulaştırmada gecikebiliyor. Özellikle bu tür ziyaretlerimizde ihtiyaç sahibi ailelerimizin durumunu da yerinde inceleme fırsatımız oldu. Buradan yine vurgulamak istiyorum. Çevresinde gerçekten ihtiyaç sahibi olan, yiyeceği olmayan, hastası olan, yatağa bağımlı ve engellisi ile çeşitli mağduriyetler yaşayan kişi yada aileleri bizlere ulaştırınız.

Yardımda Bulundu

Kaymakamlık olarak Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı ya da diğer ilgili birimlerimiz tarafından gerekli olan araştırmalarımız neticesinde hangi yönde bir yardım gerekiyorsa bunu sağlamaktayız" diye konuştu. Kaymakam İnal ve beraberindekiler, daha sonra 2 çocuklu ihtiyaç sahibi bir ailenin ziyaretine giderek, ailenin ihtiyacı olan kıyafet, gıda ve kömür yardımında bulundu. 



  • Cuma 26.5 ° / 14.3 ° Güneşli
  • Cumartesi 27.9 ° / 16.1 ° Güneşli
  • Pazar 28.5 ° / 16.2 ° Güneşli