Anahtar Kelimeler:

Diş Ambulansı Hizmete Geçiyor

Diş Ambulansı Hizmete Geçiyor

 16 Şubat 2009 tarihinde hizmete açılan Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi (ADSM) kurulduğu günden itibaren sağlık alanında yaptığı hizmetlerle adından sıkça söz ettirmeye devam ediyor.

2011 yılında yapılan çalışmalarını anlatan Başhekim Prof. Dr Adnan Tezel, 159 bin 237 hastaya baktıklarını gelecek aylarda Diş Ambulansının hizmete geçeceğini söyledi.

HALKIN TAKDİRİN TOPLUYOR

Kırıkkale, yıllardır özlemini duyduğu, modern, temiz ve ferah mekânlarda, kaliteli hizmet veren Ağız ve Diş Sağlığı Merkezine 16 Şubat 2009 tarihinde kavuştu.

ADSM’den sağlık hizmeti alan ağız ve diş hastalarının memnuniyeti ile her geçen gün güçlenen Kırıkkale Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi sağlık alanında her geçen gün yaptığı yenilikçi çalışmaları ile Kırıkkaleli vatandaşların takdirin topluyor.

Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi, kapısından ilk girişte sıcaklığını hissettiren bir kuruluş olma özelliğini taşıyor.

30 ÜNİT KAPASİTESİ İLE HİZMET VERİYORUZ

2010 yılının Temmuz ayı’nda ADSM’de Başhekimlik görevine başlayan Prof. Dr. Adnan Tezel, 2011 yılı ağız ve diş sağlığı alanında yaptıkları çalışmalar hakkında gazetemize açıklamalarda bulundu.

Hastaların memnuniyeti ve diş hekimlerinin rahat çalışabilmesi için 20 ünit kapasitesini 30 ünit kapasitesine yükselttiklerini söyleyen Başhekim Tezel, 2011 yılında 159 bin 237 hastaya baktıklarını söyledi.

AVRUPA’DA NE YAPILIYORSA
ADSM’DE DE AYNISI YAPILIYOR

Sağlıklı kalabilmenin ve verimli bir bedene sahip olabilmenin iyi beslenme ile olacağını vurgulayan Başhekim Tezel, Bunu sağlamanın en iyi yolun da ağızdan geçtiğini ifade etti.

Ağız ve Diş sağlığı yerinde olmayan bireylerin genel sağlık problemleri ile de sık sık karşılaştıkları görülmüştür diyen Tezel, “Avrupa ülkesinde hangi işlemler yapılıyorsa Kırıkkale Ağız ve Diş Sağlığı Merkezimiz de de aynı işlemler yapılıyor” dedi.

DİŞ AMBULANSI OKUL VE İLÇELERİ GEZECEK

Küçük ve büyük diş ameliyatlarını yapabilecek bir pozisyonda olduklarını vurgulayan Başhekim Tezel, “İnsan sağlığında; ağız ve diş sağlığının öneminin bilinicinde olan merkezimiz bu bilinçle bölgemiz ve ülkemiz insanlarına en iyi sağlık hizmetini vermek için büyük çaba ve gayret gösteriyoruz.

Gelecek haftalarda da diş ambulansımızı hizmete geçirmeyi düşünüyoruz. Diş ambulansımızda görev alacak personellerimiz, ilçeleri ve okulları gezerek tetkik yapacak” ifadesinde bulundu.

 



  • Cumartesi 19.2 ° / 11.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 17 ° / 9.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazartesi 17.4 ° / 8.9 ° Orta kuvvetli yağmurlu