Anahtar Kelimeler:

Tefecilik İddiası!

Tefecilik İddiası!

 Milliyetçi Hareket Partisi’nin ilçe seçimleri hafta sonu devam etti. Delice ilçe seçiminde AKP Delice İlçe Başkanlığı için şok bir suçlama geldi…

Kongreler Yapılıyor

MHP’nin ilçe seçimleri hafta sonu yapıldı. Cumartesi günü Çelebi ilçesinin, Pazar günü ise Delice ve Sulakyurt ilçesinin seçimi yapıldı. Üç yerde de mevcut başkanlar güven tazeleyerek kongreyi kazandılar. Seçimlere tek adayla gidildi. İlçe kongrelerine İl Başkanı Seyit Ahmet göçer ve MHP eski milletvekili Osman Durmuş’ta katıldı.

Vatandaşlar Şikayet Etti

Delice kongresinde ilginç bir olay yaşandı. Durmuş ve Göçer’in ilçeye geldiğini duyan bazı vatandaşlar ve köylüler, AKP Delice ilçe başkanı Hacı Ömer Örsdemir hakkında şok bir suçlamada bulundular. Örsdemir’den şikayetçi olan vatandaşlar, tefecilik yaptığını iddia ettiler. Vatandaşlar iddiaya göre, Örsdemir’in maddi sıkıntı içinde olanlara tefe ile para verdiğini ve borcunu ödemeyenlere de baskı yaptığını ileri sürdüler.

İlçe Binasını Basmışlar

Vatandaşların iddiasına göre, Örsdemir, ilçedeki bazı kişilere ve bazı köylülere faiz karşılığında para vermiş. Parayı ödemeyenlere ise baskı yapmaya başlamış. Parayı ödemeyen ve baskılara maruz kalan birkaç kişi de AKP ilçe binasını basarak olay çıkarmış. İlçe genelinde bu olay konuşulurken, durum Osman Durmuş ve Seyit Ahmet göçer’e iletildi. Durmuş ve Göçer, konuyu gerekli yerlere intikal ettireceklerini söylediler. İktidar partisinin önemli bir temsilcisinin yaptıklarının kamuoyuna anlatılması istendi. 



  • Çarşamba 23.5 ° / 16.2 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Perşembe 23.4 ° / 16.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cuma 23.6 ° / 14.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu