Anahtar Kelimeler:

Dili boğazına kaçtı!

Dili boğazına kaçtı!

 Bölgesel Deplasmanlı Lig 6`ncı Grup mücadelesinde lider Çorum Belediyespor`un deplasmanda Kırıkkale ekibi Türk Metal Spor ile oynadığı maçta rakip fileleri havalandıran forvet futbolcusu Gökhan Çırak`ın gol sevinci az daha acı bitiyordu.

Gol sevinci yaşadı

Maçın 85`inci dakikasında attığı gol sonrası taraftarların olduğu tribüne koşup, saha kenarındaki kar örtüsüne kendisini bırakan Gökhan`ın bu sevincine futbolcu arkadaşları da ortak oldu. Kar üzerine yüzü koyun kaydıktan sonra yatan futbolcu Gökhan`ın üzerine diğer futbolcu arkadaşları da atladı. Bir anda dili boğazına kaçan Gökhan, nefes almakta zorlanıp, güç anlar yaşadı. Bu sırada Gökhan`ın nefes alamadığını fark eden arkadaşları, durumu hakeme ve saha kenarında bulunan sağlık ekiplerine bildirdi. Karla kaplı saha kenarında yığılıp kalan Gökhan`a ilk müdahale yapılırken, durumunun ciddi olması nedeniyle hemen sedye ile ambulansa konularak Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesi`ne kaldırıldı.

Zor kurtarıldı!

Her iki takımın futbolcuları bir süre panik yaşarken, maçın orta hakemi kalan 5 dakikayı oynatmak durumunda kaldı ve maç da Çorum Belediyespor`un 1-0 galibiyetiyle sona erdi. Yüksek İhtisas Hastanesi`nde hemen müşahade altına alınan talihsiz futbolcu, bir süre sonra kendisine geldi. Ölümden dönmesinin şaşkınlığını yaşayan Gökhan`ı maçın ardından takım arkadaşları ziyaret etti. Gökhan`ı sağlığına kavuşturan doktorlar, zamanında müdahale edilmemesi durumunda futbolcunun hayatını kaybetme riskinin yüksek olduğunu söyledi. Gökhan bir süre sonra sağlığına kavuşup, taburcu edildi ve kafileye katılıp geldikleri otobüsle Çorum`a döndü.



  • Pazar 31.5 ° / 19.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 30.9 ° / 17.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 27.5 ° / 16.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı