Anahtar Kelimeler:

Okullara Bir Gün Ara Verildi

Okullara Bir Gün Ara Verildi

 Karakeçili ilçesinde etkili olan kar yağışı nedeniyle eğitime bir gün ara verildi. Keskin’de de kar tatili oldu.

Bir Günlük Ara

Karakeçili ilçesinde etkili olan kar yağışı nedeniyle eğitime bir gün ara verildi. Karakeçili Kaymakamlığı`ndan yapılan yazılı açıklamada, dün başlayan ve gece saatlerinde etkisini artıran kar yağışı nedeniyle ilköğretim ve liselerde eğitime bir gün ara verildiği bildirildi.

Yollarda Çalışma

Kırıkkale İl Özel İdaresi yetkililerinden alınan bilgiye göre, Balışeyh`de 26 ve Sulakyurt`de 24 toplamda 50 köy yolu ulaşıma kapandı. Sabah saatlerinde başlayan yol açma çalışmalarına aralıksız devam ediliyor.

Yolcular Yetişti

Öte yandan, etkili kar yağışı nedeniyle Kırıkkale-Ankara karayolunda araçlar zor anlar yaşadı. Tır şoförlerinin, araçlarını kenara çekip zincir takmaya çalıştıkları gözlenirken, rampadan çıkamayan otobüslerin imdadına ise yolcuları yetişti.

Keskin’de De Ara Verildi

Kırıkkale`nin Keskin ilçesinde yoğun kar yağışı ve tipi nedeniyle eğitime bir gün ara verildi. Kar nedeniyle Karakeçili’de de eğitime bir gün ara verilmek zorunda kalındı. Kırıkkale`nin Keskin ilçesinde yoğun kar yağışı ve tipi nedeniyle eğitime bir gün ara verildi. Keskin Kaymakamlığı`ndan alınan bilgiye göre, ilçe genelinde dün başlayan ve halen devam eden kar yağışı nedeniyle ilk ve orta dereceli okullar bugün tatil edildi. İlçede, kapalı olan yollarda kar kürüme çalışmalarının devam ettiği ve okulların tatil edildiğinin de belediye hoparlöründen yapılan anonslarla duyurulduğu öğrenildi. Bu arada, Karakeçili ilçesinde de eğitime bir gün süre ile ara verilmişti. 



  • Perşembe 23.4 ° / 16.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cuma 23.6 ° / 14.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cumartesi 19.2 ° / 11.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu