Anahtar Kelimeler:

Vedalaşıyor

Vedalaşıyor

 Görev süresi bugün dolacak olan MKE Genel Müdürü Ünal Önspihaioğlu’nun tüm fabrikalara ve kurumlara yönelik bir veda yazısı yayınladığı öğrenildi

Veda Yazısı

MKE Genel Müdürü Ünal Önsipahioğlu’nu görev süresi bugün doluyor. Görev süresini uzatmak için genel müdürün çalışma yaptığı ancak bu konuda henüz olumlu bir gelişme olmadığı öğrenildi. Bugün yaş haddinden dolayı emekli olması beklenen genel müdürün kuruma bağlı tüm birimler ve fabrikalara bir deva yazısı yayınladığı belirtildi.

İki İsim Önde

Kurum çalışanı yöneticiler, memurlar ve işçilerle vedalaşan genel müdür Önsipahioğlu, veda ediyor. Genel müdürün yerine sivil bir ismin atanması bekleniyor. Atama Şubat ayının sonunda yapılacak. Atanacak ismin de Kırıkkaleli olması ağırlık kazanıyor. Kırıkkale’de bu konuda kamuoyu oluşturuluyor. Mustafa Özbayrak ve Orhan Yağlı isimleri sürekli gündemde.

Kırıkkaleli İsteniyor

Kırıkkaleliler kuruma atanacak ismin Kırıkkaleli olmasını istiyorlar. Bu konuda gazetemizde bir süredir yer alan haberler dikkat çekiyor. Gazetemizin haberleri sayesinde kamuoyu oluşmaya başladı. STK’lar ve vatandaşlar MKE’ye Kırıkkaleli atanması yönünde ortak görüş bildiriyorlar. 



  • Pazartesi 28.1 ° / 17.1 ° Güneşli
  • Salı 29.4 ° / 18.3 ° Güneşli
  • Çarşamba 29.5 ° / 19.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı