Anahtar Kelimeler:

HANİ ASKER OLMAYACAKTI?

HANİ ASKER OLMAYACAKTI?

 MKE Kurumu’na tarihinde ilk kez sivil bir ismin atanacağı söyleniyordu. Ancak yaşanan gelişmeler bunun böyle olmayacağını gösteriyor.

ATAMA KONUSU

MKE Kurumu’na bu ay içinde atama yapılacak. Genel Müdürün görev süresi doldu. Vedalaştı ve kurumdan ayrıldı. Yerine ise sivil bir ismin, hatta Kırıkkaleli birisinin atanacağı söyleniyordu. Atanması muhtemel isimler arasında da MKE Genel Müdür Yardımcısı Orhan Yağlı ile AK Parti Kırıkkale eski Milletvekili Mustafa Özbayrak’ın isimleri geçiyordu.

YİNE ASKER ATANIYOR

Ancak yaşanan gelişmelerin şartları değiştirdiği gözleniyor. Gelen bilgilere bakılırsa, kuruma yine asker kökenli bir isim atanacak. İsim açıklanmıyor ama iddiaya göre kuruma bir amiral atanmasının söz konusu olduğu bildiriliyor. Eğer kuruma yine asker kökenli birisi atanacak olursa, Kırıkkale’nin sivil ve yerel bir isim atanması yönündeki beklentisi boşa çıkmış olacak.

HEPSİ BOŞUNA İMİŞ!

Kırıkkale’de birkaç gündür bu yönde söylentiler var. Gündemdeki iki ismin gündemden düştüğü de ileri sürülüyor. Kırıkkale kamuoyunda yerel ve sivil isimler konusunda çalışma yapılıyordu. Bütün çalışmaların bu son gelişme ile aslında boşuna olduğu da ortaya çıkmış oldu. Kamuoyu bu gelişmeye tepkili. Siviml ve yerel isimde ısrar ediliyor. Kuruma kimin atanacağı merak ediliyor.



  • Cumartesi 19.2 ° / 11.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 17 ° / 9.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazartesi 17.4 ° / 8.9 ° Orta kuvvetli yağmurlu