Anahtar Kelimeler:

Kar, Resmen Felç Etti

Kar, Resmen Felç Etti

 Kırıkkale`de etkili olan kar yağışı nedeniyle elektrikler kesildi, yollar ulaşıma kapandı

 

Karlı Havanın Etkisi

Kırıkkale’de dün etkili olan kar yağışı ve şiddetli tipi nedeniyle hayat gerçek anlamda felç oldu. Önceki gece başlayan ve gün içinde tipi şeklinde devam eden kar yağışı nedeniyle tüm köy yolları ulaşıma kapandı. Şehir merkezinde de ulaşım bütünüyle aksadı. Özel İdare ve Belediye ekipleri yolları açmak konusunda çaresiz kaldı. Çünkü tipi, çok etkili oldu.

 

Elektrikler Kesildi

Bazı mahallelere otobüs ve minibüsler çalışamadı. Yüksek kesimlerdeki mahallelere ve uzaktaki mahalleler ile bölgelere araçlar gidemedi. Minibüsler çalışamazken, belediye otobüsleri de belli yerlere kadar gidebildi. Bu arada akşam saat 17:00 sularında da elektrikler kesildi. Şehir merkezi, mahallelerin büyük bir bölümü ve bazı ilçelere elektrik uzun süre verilemedi. Bir ara şehrin tamamında elektrik kesintisi oldu. Elektrikler saat 22:30 sularında geldi. Bu saate kadar doğalgaz ile ısınan bir çok kişi evinde ısınma problemi yaşadı.

 

Araçlar Gönderilmedi

Elmadağ yolunda 60 aracın birbirine girdiği kaza oldu. Trafik ekipleri Ankara yönünde Elmadağ mevkiinde araçları bekletti. Yozgat ve Samsun yönünde de Balışeyh’te kar nedeniyle yollar kapandığı için araçlar bekletildi.



  • Cuma 26.5 ° / 14.3 ° Güneşli
  • Cumartesi 27.9 ° / 16.1 ° Güneşli
  • Pazar 28.5 ° / 16.2 ° Güneşli