Anahtar Kelimeler:

Asker Uğurlaması

Asker Uğurlaması

 Balışeyh ilçesinde toplu asker uğurlaması yapıldı. Kaymakam Tekin Elidemir ve Belediye Başkanı Ali Dedelioğlu, askere gidecek oylan gençlerle bir araya geldi

Asker Adaylarına Tören

İlçe merkezi ve köylerinden gelen 92/1 tertip 12 asker adayı için Balışeyh Kaymakamlığı ve Belediye başkanlığı tarafından Işıklar köyü Akan Alabalık tesislerinde yemekli uğurlama programı düzenlendi. Programa Balışeyh Kaymakamı Tekin Erdemir, Belediye Başkanı Ali Dedelioğlu, AK Parti ilçe başkanı Süleyman Irmak, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Ali Osman Özsoy, Yazı İşleri Müdürü Mümtaz Erdurucan ile ilçedeki kurum amirleri ve çalışanlar ile askere gidecekler katıldı.

Doyasıya Eğlendiler

Kaymakam Erdemir, asker adaylarıyla tebrikleşerek onları uğurladı. Asker adayları, Kaymakamlık ve Belediye Başkanlığı tarafından uzun süredir ilk defa toplu olarak kendileri için düzenlenen asker uğurlama programı nedeniyle çok mutlu olduklarını, bu kutsal vazifede halkın ve devlet yetkililerinin yanlarında olmalarından da büyük onur duyduklarını belirttiler. Program daha sonra askere gideceklerle birlikte çeşitli yöresel oyunların ardından sona erdi. 



  • Perşembe 23.4 ° / 16.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cuma 23.6 ° / 14.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cumartesi 19.2 ° / 11.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu