Anahtar Kelimeler:

Kalem Yardımı Yapıldı

Kalem Yardımı Yapıldı

 AK Parti Merkez İlçe Başkanı Mustafa Babayiğit, Twitter aracılığı ile başlattıkları Van için kurşun kalem kampanyasında şu an 15 bin kalemi geçtiklerini belirterek önümüzdeki günlerde kalemlerin Van Valiliği’ne teslim edileceğini söyledi.

İlgi Çok Yüksek Oldu

AK Parti Merkez İlçe Başkanı Mustafa Babayiğit Van için yürütülen kurşun kalem kampanyasına ilginin beklenenden yüksek olduğunu belirterek hedefleri olan 10 bin kurşun kalemi geride bıraktıklarını ve şu an 15 bin kalemi geçtiklerini söyledi. Babayiğit Twitter üzerinde başlatılan kampanyaya yoğun ilgi olduğunu ve herkesin elinden gelen yardımı yaptığını belirterek önümüzdeki günlerde Van Valiliği’ne kalemlerin ulaştırılacağını söyledi. 

Valiliğe Ulaştırılacak

Deprem sonrası zor günler yaşayan Van’da öğrencilerin kırtasiye malzemelerini tedarik etmekte zorluk çektiğini belirten Babayiğit Burhan isimli Vanlı bir yardımseverin Twitter üzerinde teklifi ile bu kampanyaya giriştiklerini ve beklenenden fazla ilgi ile 15 binden fazla kalemin toplandığını belirterek ücretsiz bir kargo imkanı da sağladıklarını söyledi. Babayiğit ayrıca kampanyaya katılarak ellerinden gelen desteği esirgemeyen herkese teşekkür etti. 



  • Pazar 31.5 ° / 19.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 30.9 ° / 17.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 27.5 ° / 16.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı