Anahtar Kelimeler:

Piknik Tüpü Patladı

Piknik Tüpü Patladı

 Kırıkkale`de piknik tüpünün patlamasıyla birlikte bir çocuk, bir yatalak yaşlı hasta olmak üzere 4 kişi çeşitli yerlerinden yandı.

Birden Bire Oldu

Kırıkkale`de piknik tüpünün patlamasıyla birlikte bir çocuk, bir yatalak yaşlı hasta olmak üzere 4 kişi çeşitli yerlerinden yandı. Kırıkkale`nin Selimözer Mahallesi`ne meydana gelen olayda, misafirlerine çay demleyen aile küçük tüpün bitmesi üzerine, bir başka küçük tüpü yakmak istediler. Tüp yakıldığı sırada bozuk olan contadan alev aldı ve birden patladı. Patlamayla birlikte alevler her tarafa yayıldı ve evde bulunanlar yanmaya başladı.

Yangın Çıktı

Evin yandığını gören komşuları itfaiyeye haber verdi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangını kısa sürede söndürdü. Bu arada diğer odada yatan hastaları gören itfaiye erleri, yaşlıları dışarı çıkardı. Patlama ile birlikte yanan Fatma Çetiner (67), Alpaslan Dinç (35), Hatice Nisa Dinç (7) ve ismi tespit edilemeyen bir kişi ambulanslarla Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesi ve Kırıkkale Devlet Hastanesi`nde tedavi altına alındı. Yaralıların sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Dikkatli Olunmalı

Yangının tüp patlamasından meydan geldiğini açıklayan Kırıkkale Belediyesi İtfaiye Vardiya Çavuşu Fatih Güneşli, yangına zamanında müdahale edilmediği takdirde yaşlı insanların ölebileceğini söyledi. Güneşli, tüp yakarken dikkatli olunmasını istedi.



  • Perşembe 23.4 ° / 16.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cuma 23.6 ° / 14.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cumartesi 19.2 ° / 11.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu