Anahtar Kelimeler:

Kırıkkale`de Nöbetçi Vekile Yoğun İlgi

Kırıkkale`de Nöbetçi Vekile Yoğun İlgi

 AK Parti Kırıkkale İl Başkanlığı`nın `Nöbetçi Vekil` uygulamasında bu hafta görev sırası Kırıkkale Milletvekili Ramazan Can`daydı.

Can Vatandaşı Dinledi

AK Parti Kırıkkale İl Başkanlığı`nın `Nöbetçi Vekil` uygulamasında bu hafta görev sırası Kırıkkale Milletvekili Ramazan Can`daydı. Can, vatandaşların sorunlarını dinledi, çözümü için ilgili makamlarla görüşmeler yaptı. AK Parti Kırıkkale İl Başkanlığı tarafından siyasetçiyi halka yakınlaştırma projelerinin en güzel örneği olarak yaşama geçirilen `Nöbetçi Vekil` uygulaması başarıyla sürüyor. Uygulama kapsamında her hafta bir Milletvekili, İl Başkanlığı`nda kendisine tahsis edilen odada halkla buluşup, onlarla sohbet ediyor ve sorunları dinleyip not alıyor ve çözümü için ilgili makamlarla bağlantı kuruyor.

Açıklamalar Yaptı

Vatandaşların memnun kaldığı uygulamada bu hafta görev sırası AK Parti Kırıkkale Milletvekili Ramazan Can`daydı. Vatandaşların sorunlarıyla yakından ilgilenen Ramazan Can, `Nöbetçi Vekil` uygulamasını çok yararlı bulduğunu söyledi. Milletvekili Can, "Partimiz üç dönem boyunca Oyunu arttırarak hükümet olan tek parti. Seçimden sonrada partimizce başlatılan nöbetçi vekil uygulaması kapsamında vatandaşımız meclise kadar gelerek yorulmasın, masraf yapmasın diye biz her Cuma günü Kırıkkale`ye gelerek onlarla buluşuyor, sorunlarını dinliyor, çözüm bulmaya gayret ediyoruz" diye konuştu.



  • Pazartesi 21.5 ° / 12.8 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Salı 21.9 ° / 12.9 ° Güneşli
  • Çarşamba 22.6 ° / 13.3 ° Güneşli