Anahtar Kelimeler:

Velilere Seminer Verildi

Velilere Seminer Verildi

 Milli Eğitim Müdürlüğü, okullar ve müdürlük ile iletişimi güçlendirmek amacıyla okullardan seçilen veliler ile çalışma yapıyor. Bu amaçla gerçekleştirilen seminerler sona erdi…

 

Seminer Yapıldı

Milli Eğitim Müdürlüğü okullar ile veliler, Milli Eğitim ile okullar arasındaki iletişimi güçlendirmek için çalışma başlattı. Bu amaçla okullardan seçilen 5’er veliye seminer verildi. 6 ayrı seminerin sonuncusu dün Milli Eğitim Müdürlüğü toplantı salonunda yapıldı. Seminerler rehber öğretmen Ömer Akay tarafından gerçekleştirildi. Akay, seminere katılan velilere bilgiler verdi.

İletişim Artırılacak

Danışman Veli olarak okullardan seçilen 5’er kişilik öğretmen gurubu okullar ve müdürlük ile iletişimi güçlendirmesi amacıyla bilgilendirildi. Akay, “Danışman Veli Projesi kapsamında bu seminerleri yapıyoruz. Veliler ile okullar ve okullar ile müdürlük arasındaki iletişimi güçlendirmek istiyoruz. Bu konuda bazı iletişimsizlik yaşandığını düşünüyoruz. Bunu sizlerin yardımı ile ortadan kaldıracağız. Böylece, okullarımız ve kurum arasında güçlü bir bağ kuracağız” dedi.

Sıkıntılar Giderilecek

Bunun nasıl olacağını anlatan Akay, danışman olarak seçilen velilerin okul ve kurum asında iletişimi sağlayacağını belirtti. Her türlü sorun ve konu ile ilgilenileceğini ifade etti. Bu konuda bir işbirliği sağlanacağını belirten Ömer Akay, “Böylece yaşanan bazı sıkıntıları ortadan kaldırmış olacağız” diye konuştu. Kurumun tüm velileri bilgilendirmek amacıyla 6 ayrı seminer programı düzenlediği bildirildi.



  • Çarşamba 23.5 ° / 16.2 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Perşembe 23.4 ° / 16.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cuma 23.6 ° / 14.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu