Anahtar Kelimeler:

Yine Kaybettik!

Yine Kaybettik!

 Küme düşme hattında bulunan Kırıkkalespor kendi sahasında kouk ettiği Ümraniyespor’a da 3-0 yenildi. Takımın kümede kalma işi artık mucizelere ve bundan sonra ortaya koyacağı futbola bağlı…

İlk Yarı 1-0 Bitti

Başpınar Stadı’nda güzel bir havada ve taraftar desteği atında oynanan maçta takımımız bekleneni veremedi. Belediye Bandosu’nun da takıma desteği oldu. Maç boyunca bando ve taraftar desteğini arkasına alan takımımız, bekleneni veremedi ve sahadan 3-0 yenik ayrılarak, herkesi yine üzdü. Kendi umutlarını da mucizeye bıraktı. Takım öyle bir oyun ortaya koydu ki, oynanan futbolla bu takımın ligde kalması mümkün görünmüyor gibi.

Maçın İkinci Yarısı

Maça ekibimiz tutuk, rakip ise hızlı ve atak başladı. Rakip takım geliştirdiği sağlı sollu ataklarla daha ilk dakikadan itibaren etkisini gösterdi. 10. dakikada Yasin ile rakip takım ilk golünü attı. İlk 45 dakikada rakip gol aradı ama başka gol bulamadı ve ilk yarı bu skorla tamamlandı. İkinci yarıya daha derli toplu başlayan Kırıkkalespor, gol noktalarında sonuca gitmekte zorlandı.

Atak Yapamadık

Kırıkkalespor’un kontra atağa çıktığı zamanlarda konuk takımın ileri uç elemanları yakaladıkları gol pozisyonlarını iyi değerlendirdi. Maçın 62. dakikasında Özer, 87. dakikasında ise İbrahim’in golleri Kırıkkalespor’u yıktı. Maç bu skorla tamamlanırken, ekibimiz kendi sahasında yine puan çıkaramadı ve traftarlarını hayal kırıklığına uğrattı.

Futbolcular Stresliydi

Maçta Kırıkkalesporlu futbolcular kazanma adına hiçbir şey yapamadılar. Futbolcuların çok stresli ve panik halinde bir oyun sergilediği gözlendi. Bu durum dikkatlerden kaçmadı. Rakip takım bu durumdan yararlanmasını bildi. Taraftarlar ise bu olumsuz duruma rağmen takıma destek olmayı sürdürdüler. 



  • Perşembe 23.4 ° / 16.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cuma 23.6 ° / 14.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cumartesi 19.2 ° / 11.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu