Anahtar Kelimeler:

Müsteşar Yardımcısı Oldu

Müsteşar Yardımcısı Oldu

 Kırıkkale Sağlık İl Müdürü Bediha Türkyılmaz, kısa bir süre önce Bakanlık’ta “Sağlıkta Dönüşüm Projesi” kapsamsında geçici bir göreve getirildi.

Yapılandırma Ekibinde

Sağlık İl Müdürlüğü görevini uzun zamandır sürdüren Bediha Türkyılmaz, Sağlık Bakanlığı’nda yeni bir göreve getirildi. Türkyılmaz, “Sağlıkta Dönüşüm Projesi” kapsamında Bakanlık’ta geçici bir görev aldığını açıkladı. Bakanlığın sağlık alanında dönüşüm çalışması kapsamında yeni yapılanmadan sorumlu ekipte görev yürüteceğini bildirdi. Bu konuda bilgiler veren Türkyılmaz, “Bakanlık’ta yeni yapılanmadan sorumlu bir ekip bulunuyor. Bir süre bu ekipte görev yapacağım” dedi.

Müsteşar Yardımcısı Oldu

Ekibin sağlık alanında yeni yapılanma çalışmaları yürüttüğünü söyleyen Türkyılmaz, “Ani bir kararla bu göreve getirildim. Benim için geçici bir görev. Kırıkkale’deki görevim de devam ediyor. Bir süre bu görevden dolayı Ankara’da olacağım. Burada müsteşar yardımcısı olarak görev yapıyorum. Ani bir gelişme olduğu için Kırıkkale’de bu konuda açıklama yapamadım” dedi. Türkyılmaz, içinde bulunduğu ekibin sağlık alanında dönüşüm ve yeniden yapılanma çalışmalarını yürüttüğünü bildirdi. 



  • Cumartesi 27.9 ° / 16.1 ° Güneşli
  • Pazar 28.5 ° / 16.2 ° Güneşli
  • Pazartesi 28.1 ° / 17.1 ° Güneşli