Anahtar Kelimeler:

Yardım Bilançosu

Yardım Bilançosu

 Kırıkkale`nin Balışeyh ilçesinde Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) tarafından ihtiyaç sahibi ailelere yardımlar devam ediyor.

Yardım Çalışmaları

İlçe merkezi ile 2 kasaba ve 26 köyde daha önce tespiti yapılan ve vakıftan çeşitli yardımlar alan ihtiyaç sahibi 350 aileye 550 ton kömür yardımında bulunulduğu belirtildi. Yapılan kömür yardımlarının SYDV`nin 3294 sayılı kanun kapsamındaki dar gelirli ailelere dağıtımının gerçekleştirildiği bildirildi. Yapılan yardım faaliyetleriyle ilgili olarak Kaymakam Tekin Erdemir, vakıf aracığı ile ihtiyaç sahibi vatandaşlara çeşitli yardımların yapıldığını ve bu yardımların devam edeceğini söyledi.

Bilanço Açıklandı

Kaymakam Erdemir, ``Vakfımızdan belirlenen esaslar doğrultusunda yardım almayı hak eden vatandaşlarımıza kömür ve daha birçok yardımları belirlenen takvim doğrultusunda ulaştırıyoruz. Kömür yardımlarında kış öncesi 350 ailemizin ihtiyacını giderdik. Daha önceleri de ilçe genelinde bulunan 211 lise ve ilköğretim öğrencilerimize 20 bin TL miktarında eğitim yardımı da yaptık. Yine yaklaşan Kurban Bayramı ile ilgili hazırlamış olduğumuz projemizle 281 ihtiyaç sahibi ailemize Kurban yardımında bulunarak 20 bin TL bütçelik miktarla bayram yardımında bulunacağız`` dedi. 



  • Pazar 23.7 ° / 13.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 21.5 ° / 12.8 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Salı 21.9 ° / 12.9 ° Güneşli