Anahtar Kelimeler:

Takımın Durumu Ne Olacak?

Takımın Durumu Ne Olacak?

 Kırıkkalespor’un son durumu vahim. Takım küme düşmek üzere. Taraftarlar yönetime tepkili. Takıma destek sürüyor ancak yönetimin durumu kurtarmaya yönelik çalışma yapması isteniyor…

Taraftar Tepkisi

Kırıkkalespor küme düştü düşecek. Takım gerçekten zor durumda. Bir zamanların efsane takımı, 3. Lig’den de küme düşüyor. Son maçta takım kendi sahasında Ümraniye’ye 3-1 yenildi. Taraftarlar maç boyunca takıma destek oldu ve yönetime de tepki gösterdi. Takımın kötü gidişinin sorumlusu olarak yönetim gösteriliyor. Yönetimin bu kötü gidişe çare üretememesinden ötürü de tepkiler giderek artıyor.

Maçta Tepki Vardı

Başpınar Stadı’nda maçı izleyen kalabalık bir taraftar gurubu, maç boyunca yönetime tepkisini dile getirdi. Taraftarlar yönetimin takımı kurtarmaya yönelik bir girişimde bulunmamasına kızıyor. Açıklamada bulunan taraftarlar, “Takım küme düşüyor. Bir iki maç daha kaybedince takım gidecek. Yönetim bu konuda hiçbir çare üretmiyor. Bugüne kadar hiçbir şey yapmadılar. Takım küme düşerse bunun altında kalırlar” diyor.

Yönetim İstifa Etsin

Maçta takıma destek olan taraftarlar, yenilgiye rağmen takımı tribünlere çağırıp desteği sürdürdüler. Ancak yönetime de tepki gösterdiler. Yönetimin istifa etmesi isteniyor. Takımın içinde bulunduğu durumdan nasıl kurtulacağı merak konusu. Kırıkkalespor’un kümü düşmesine artık kesin gözüyle bakılıyor. Duruma nasıl bir çözüm bulunacağı ise bilinmiyor. Yönetim ne yapacağını bilemiyor. İşte asıl tepki çeken durum da bu.

Maçlarını Kazanamıyor

Yönetimi oluşturan isimlerden takımın durumuna yönelik bir çözüm gelmediği de görülüyor. Bunu bilen taraftarlar, yönetimi komple istifaya çağırıyorlar. Takımın küme düşmesi durumunda yönetimin bunun sorumluluğunu ömür boyu taşıyacağı konuşuluyor. Takımın 11 maçı kaldı. Bu maçlardan yarısını kazanması gerekiyor. Fakat takım kendi sahasındaki maçları bile kazanamıyor. Bu durum da doğal olarak tepki çekiyor. 



  • Perşembe 23.4 ° / 16.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cuma 23.6 ° / 14.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cumartesi 19.2 ° / 11.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu