Anahtar Kelimeler:

Tamamen İftira”

 Tamamen İftira”

 Basın Toplantısı Düzenledi

Kırıkkale’nin inşaat sektöründeki yerel markası olan Er Yapı tarafından kamuoyunu bazı konularda bilgilendirmek üzere basın toplantısı yapıldı.

Açıklama Yapıldı

Derya Alabalık Lokantasında gazeteciler ile bir araya gelen şirketin Tesisler Müdürü Hamza Aydoğdu ve Muhasebe Müdürü Ali Gerem, gazetecileri bilgilendirdi. Aydoğnu, Yahşihan’da yapılan inşaatın durduğu yönündeki söylentilere yönelik açıklama yaparak, “Bu tamamen iftira. Kış sert geçiyor. Bu şartlarda inşaat yapılmaz. Biz de kendi kararımızla geçici olarak çalışmayı durdurduk.

Çalışma Anlatıldı

Hava şartları müsait olunca çalışma yine devam edecek. Bir sıkıntı yok” dedi. Burada tapuların bile hazır olduğunu söyleyen Aydoğdu, “İsteyenler tapularını bile alabilir” diye konuştu. Aydoğdu, Ağustos ayında konutların teslim edileceğini söyledi ve “Biz ciddi bir firmayız. Alt yapı oluşturmadan hiçbir işe girmeyiz. Burada da aynen öyle yapılıyor. Basit bir iş yapmıyoruz” diye konuştu.

Yeni Projeler Var

Er Yapı’nın Kırıkkale’nin en büyük inşaat sektörü markası olduğunu söyleyen Hamza Aydoğdu, “Biz Kırıkkale’nin firma olarak desteğini istiyoruz. Çünkü Kırıkkale’nin markasıyız. 2 bin kişilik istihdamımız var. Taşeron firmalar ile bu istihdam rakamı 6 bini buluyor. 6 bin civarında da konut işimiz var. Sadece Kırıkkale’de değil, Ankara ve Elazığ’da da konutlar yapıyoruz. Önümüzde uygulayacağımız bir çok proje bulunuyor” dedi. 



  • Cumartesi 19.2 ° / 11.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 17 ° / 9.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazartesi 17.4 ° / 8.9 ° Orta kuvvetli yağmurlu