Anahtar Kelimeler:

TÜRK METAL'DE SEÇİM

TÜRK METAL

 Türk Metal Sendikası’nda seçim süreci işliyor. 12 Mart tarihi itibariyle delege müracaatları sona erdi. Sendikada dün Genel Başkan Yardımcısı Muharrem Aslıyüce’nin de katılımı ile toplantı yapıldı.

MÜRACAATLAR YAPILDI

Türk Metal Sendikası’nın Kırıkkale Şubesi’nde seçim heyecanı yaşanıyor. Sendikada seçim süreci işliyor. Adaylar ekipleri ile uzun zamandır açıklamalarını yapıyor, fabrikaları dolaşarak adaylıkları konusunda bilgi veriyorlar. 12 Mart tarihinde delege müracaatları sona erdi. Adaylar ve ekipleri delege müracaatlarını bildirdiler. 12 Mart`ta delege müracaatları tamamlanmasıyla başlayacak seçim süreci 19 Mart`ta yapılacak delege seçimiyle devam edecek. 8 Nisan`da yapılacak kongreyle şube yönetimi belirlenecek. Sendikanın Genel Başkan Yardımcısı Muharrem Aslıyüce, dün Kırıkkale’ye gelerek şube yönetimi ve adaylar ile seçimle ilgili teknik konular ve süreç hakkında görüşmelerde bulundu.

ASLIYÜCE TOPLANTI YAPTI

Öğlen saatlerinde başlayan görüşme akşama kadar devam etti. Aslıyüce’nin teknik konularda bilgi aldığı ve bilgi verdiği öğrenildi. 12 Mart itibariyle bildirilen delege listeleri ile seçime gidilecek. 19 Mart tarihinde delege seçimi olacak. Adayların delege sayıları de belli oldu. Mürsel Öcal 150 delege ile başı çekiyor. Bu rakamın içinde 12 delege daimi delege olarak giriyor seçime. Serdar Murat Can ve ekibi 62 delege çıkarabildi. Bahtiyar Polat ise 48 delege çıkardı. Adaylar delege seçimine bu rakamlar ile gidecek. Bu arada adayların oy pusulası renkleri de belirlendi. Şube Başkanı Mürsel Öcal, “MKE çalışanlarına teşekkür ediyorum. Bizden başka kimseye delege tamamlatmadı” diye konuştu. 



  • Çarşamba 23.5 ° / 16.2 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Perşembe 23.4 ° / 16.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cuma 23.6 ° / 14.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu