Anahtar Kelimeler:

Fikret İnan'dan Açıklama

Fikret İnan

 Fİ Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Fikret İnan, önceki gün bir televizyon kanalında bazı açıklamalarda bulunarak, firma olarak yaşadıkları sıkıntıyı ve bunun nedenlerini anlattı...

Bizi Asmak İstiyorlar

Firma olarak herkesin yüksek fiyata konut sattığı bir dönemde yeni bir model uygulayarak ucuz konut satmaya başladıklarını söyleyen Fikret İnan, “Biz piyasaya ekonomik konut modeli ile girdik. Bu modelle konut satın almayı moda haline getirdik. Uyguladığımız sistem bir anda dikkat çekti. Büyük de ilgi gördü. Modeli Kırıkkale ile başlayarak Türkiye geneline yaymaya karar verdik. Bu durum bazılarının çıkarına engel oldu. İşte bu yüzden dolayı bizimle uğraşıyorlar. Projelerimiz engellenmeye çalışılıyor. Bizi darağacında asmak, batırmak istiyorlar” dedi.

İstanbul’u Protesto Ediyorum

İstanbul’da bu konuda çok büyük sıkıntılar yaşadıklarını belirten Fikret İnan, “Mesela Büyükşehir Belediyesinden 4 aydır randevu alamıyorum.Diğer belediyelerdeki projelerimiz engelleniyor. Bir projemize dört kez tadilat yaptık yine kabul edilmedi. Bunu niye yaptıklarını bilmiyorum. Ama anlıyorum ki, bizim uyguladığımız model birilerini rahatsız etmeye başladı. Bu nedenle bizimle uğraşıyorlar. Kimse kusura bakmasın uyguladığımız modelden geri adım atmayacağız. Bu modeli Kırıkkale ile birlikte Anadolu’ya yaymaya devam edeceğiz. İstanbul’u protesto ediyorum. Burada proje uygulamayacağım” diye konuştu. 



  • Pazartesi 28.1 ° / 17.1 ° Güneşli
  • Salı 29.4 ° / 18.3 ° Güneşli
  • Çarşamba 29.5 ° / 19.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı