Anahtar Kelimeler:

KACAR'ın Abisi, BEKTAŞ'ın Ablası Vefat Etti…

KACAR

 Kırıkkale Belediyesi Kültür Müdürü Kenan Kacar’ın abisi, Belediye eski Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Hacı Bektaş’ın da ablası vefat etti…

KACAR’IN ABİSİ VEFAT ETTİ

Kırıkkale Belediyesi Kültür Müdürü Kenan Kacar’ın acı kaybı. Kalp krizi geçiren abisi Mevlüt Kacar kurtarılamadı. Kırıkkale Belediyesi’nde Kültür Müdürü olarak görev yapan Kenan Kacar’ın abisi Mevlüt Kacar vefat etti. Kalp krizi geçirdiği öğrenilen Mevlüt Kacar (49), tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Mevlut Kacar’ın cenazesi öğlen namazından sonra Çalılıöz Nenehatun Camii’nde kılınacak cenaze namazından sora toprağa verildi.

TOPRAĞA VERİLDİ

Cenaze törenine çok sayıda katılım oldu. Belediye yönetimi ve belediye personeli cenaze törenine katılarak Kacar ailesine taziyelerini iletti. Belediye Başkanı Veli Korkmaz, Başkan Yardımcısı Harun Ulusoy, Bahşılı Belediye Başkanı Halil İbrahim Bişkin, belediye birim müdürleri ve çok sayıda vatandaş cenaze törenine katıldı. Törenden sonra Mevlüt Kacar gözyaşları arasında toprağa verildi.

HACI BEKTAŞ’IN ACI KAYBI

Kırıkkale Belediyesi Basın ve Halkla İlişkiler eski müdürü Hacı Bektaş’ın ablası dün vefat etti. Kalp krizi geçiren Teley Gündüz, tüm çabalara rağmen kurtarılamadı. Bir süredir Yüksek ihtisas Hastanesi’nde tedavi görmekte olan Teley Gündüz, kurtarılamadı. Kalp krizi geçirerek hastaneye kaldırılan ve yaklaşık bir haftadır yoğun bakımda yatan Teley Gündüz’ün dün vefat haberi geldi. Bu acı kayıp Gündüz ve Bektaş ailelerini yasa boğdu. Teley Gündüz’ün cenazesi dün Kırşehir’e bağlı Abdiuşağı köyünde defnedildi. Cenaze törenine geniş bir katılım oldu. Törene katılanlar Gündüz ve Bektaş ailelerine taziyelerini ilettiler. 



  • Cuma 23.6 ° / 14.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cumartesi 19.2 ° / 11.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 17 ° / 9.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu