Anahtar Kelimeler:

FİLME KIRIKKALE'DE İLGİ ÇOK YÜKSEK OLDU

FİLME KIRIKKALE

 FİLME İLGİ SÜRÜYOR

 

Sezonun en iddialı Türk filmi olan Fetih 1453, filmi Kırıkkale’de büyük ilgi görüyor. Filmi izleyenlerin sayısı sürekli artıyor. Birden fazla izleyenler bile var…

 

 

FİLMLE İLGİ ÇOK YÜKSEK

Fetih 1453 filmi Kırıkkale’de ilgi görmeye devam ediyor. Bir süredir vizyonda olan filmi 10 bin kişiden fazla izleyici gördü. Fetih 1453, sinema izleyicisinin büyük ilgisiyle karşılanan  Fetih 1453, tüm dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor. Filme ilginin hiç eksilmediği görülüyor.

 

GİŞE HASILATI ÇOK İYİ

Makro AVM’de gösterimde olan filmin gişe hasılatı bir hayli iyi. Sinema yöneticileri Fetih 1453 filmiyle adeta izleyici patlaması yaşandığını söylediler. Film izleyici ve gişe hasılatı bakımından sinema salonlarını memnun etti. Elde edilen gişe hasılatı bakımından film Türk sinema tarihine de geçti. Şu anda gişe ve izlenme oranı bakımından en büyük yapım olarak dikkat çekiyor.

 

İZLEYENLER BEĞENİYOR

Filmi izleyenler çok beğendiklerini ve etkilendiklerini söylüyorlar. Tıpkı Amerikan sinemasındaki efektler gibi efektler kullanılması izleyicileri etkilemiş görünüyor. İzleyenler film ile gurur duyduklarını da söylüyorlar. Şu ana kadar Türk sinemasında yapılmış en önemli yapım olarak gösterilen filmin bir süre daha gişe hasılatı yapması bekleniyor. Filmi 5 milyondan fazla kişinin izlemesi bekleniyor.



  • Pazar 31.5 ° / 19.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 30.9 ° / 17.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 27.5 ° / 16.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı