Anahtar Kelimeler:

ALPERENLER ŞEHİT POLİSLER İÇİN YÜRÜDÜ ..

ALPERENLER ŞEHİT  POLİSLER İÇİN YÜRÜDÜ ..

 “ŞEHİTLER ÖLMEZ, VATAN BÖLÜNMEZ” 

Kırıkkale Alperen Ocakları, Şırnak`ın Silopi ilçesi Cudi Dağı eteklerinde şehit olan polisler için yürüdü. 

YÜRÜYÜŞ YAPTILAR

Kırıkkale Alperen Ocakları, Şırnak`ın Silopi ilçesi Cudi Dağı eteklerinde şehit olan polisler için yürüdü. Yürüyüş sırasında `Ya tam susturacağız ya kan kusturacağız`, `Kahrolsun PKK` ve `Alperenler PKK`dan hesap soracak` şeklinde sloganlar atıldı. Alperenler, 600. Sokak`ta bulunan ocaktan sloganlar atarak Barbaros Hayrettin Caddesi üzerinden Hüseyin Parkı önünde geldi. Ardından Şehitler için saygı duruşu ve İstiklal Marşı okudu. Daha sonra basın açıklaması yapıldı.

TEPKİ AÇIKLAMASI

Karanlık ellerin düğmeye bastığını belirten Kırıkkale Alperenler Ocakları Başkanı Mehmet Varışlı, "Hainler yine sokaklara indi. Katiller yine polisimizi ve askerimizi hedef aldı. 21 Mart Bahar Bayramı ve Nevruz kutlamalarını bahane eden bölücü örgüt mensupları ve onların siyasi paçavraları ortalığı yine karıştırdı. Kandil Dağı`ndan ve İmralı`dan aldıkları talimatla güzel vatanımızın dört bir yanında terör estirmeye, şehirleri yakıp yıkmaya masum insanların dükkanını ateşe verdiler.

RAHMET DİLEDİLER

Vatandaşın can ve mal güvenliğini tehlikeye atan cani ve bölücü örgüt yandaşları artık bu milletin sabrını iyice taşırmaktadır. Başta İstanbul`da olmak üzere yurdun dört bir yerinde nevruz bahanesiyle milletin birliğini kardeşliğini dinamit koyan bu eşkıya ve çapulculara artık dur deme zamanı geldi. Türk ve Kürt kardeştir. Et ile tırnak gibidir. Kürt kardeşimle arama Ermeni soylu terör örgütü giremez. PKK terör örgütü Kürtlerin temsilcisi değildir. Alperen Ocakları olarak şehit polislerimize Allah`tan rahmet, yakınlarına başsağlığı ve sabır diliyoruz." şeklinde konuştu.



  • Cuma 23.6 ° / 14.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cumartesi 19.2 ° / 11.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 17 ° / 9.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu