Anahtar Kelimeler:

HAKİM YENER UĞURLANDI

HAKİM YENER UĞURLANDI

 TÖREN YAPILDI

Kırıkkale Adliyesinde 11 yıldır İş Mahkemesi Hakimliği görevinde bulunan ve Yargıtay üyesi olarak atanan Hakim Ahmet Yener için, Kırıkkale Barosu tarafından veda yemeği düzenlendi 

VEDA GECESİ PROGRAMI

MKE lokalinde düzenlenen veda yemeğine Cumhuriyet Başsavcısı Musa Durmaz, Adalet Komisyonu Başkanı Hakim Burhanettin Öksüm, Yargıtay üyesi Ahmet Yener, Bölge İdare Mahkemesi Başkanı Emine Aktepe, Baro Başkanı Ayhan Yılmaz, hakimler, savcılar ve avukatlar katıldı. Gecede Kırıkkale Baro Başkanı Av. Ayhan Yılmaz, Kırıkkale de 11 yıldır görev yapan İş Mahkemesi Hakimi Ahmet Yener’e plaket ve çiçek takdim etti.

UNUTMAYACAĞIM

Av. Yılmaz gecede yaptığı konuşmada, “Yeni Yargıtay üyemiz Ahmet Yener’e yeni görevinde başarılar diliyoruz. Sevgili hakim bey hepimizin kalbinde taht kurmuş samimiyeti ile herkesin takdirini ve sevgisini kazanmış birisidir. Kırıkkale’yi unutmamasını diliyoruz” dedi. Yargıtay üyesi Ahmet Yener ise kendisi için hazırlanan muhteşem veda gecesinde beni son derece duygulandırdılar diyerek “Kırıkkale de geçirdiğim günleri unutmam mümkün değil, Baro Başkanına ve yönetim kurulu üyelerine sonsuz teşekkür ederim” dedi.



  • Pazar 31.5 ° / 19.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 30.9 ° / 17.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 27.5 ° / 16.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı