Anahtar Kelimeler:

OKUL KANTİNLERİNE DENETİM YAPILDI..

OKUL KANTİNLERİNE  DENETİM YAPILDI..

 KANTİNLER DENETLENİYOR

Kırıkkale kent merkezindeki okulların kantinleri, İl Milli Eğitim Müdürlüğü Denetleme Kurulu tarafından denetlenmeye başlandı. Denetlemelerin bir süre devam edeceği bildirildi. 

DENETİMLER YAPILIYOR

Kırıkkale İl Milli Eğitim Müdürlüğü, şehir merkezindeki okullarda hizmet veren kantinleri denetimden geçiriyor. Okullarda öğrencileri bilinçli ve sağlıklı beslenmeye teşvik etmek için yapılan denetimlerde, kantinlerde satışa sunulan ayran, yoğurt, meyve suyu, bisküvi, börek, poğaça, tost gibi yiyecek ve içecekler kontrol edildi. Yılda iki kez yapılan denetimlerde İl Milli Eğitim Şube Müdürü Ali Eroğlu, denetimlerin şikayet üzerine değil öğrencilerin sağlıklı ve bilinçli beslenmeleri için yapıldığını söyledi.

30 KANTİN DENETLENECEK

Öğrencilere hizmet veren 30 okul kantinin denetlemeye başlandığını söyleyen Eroğlu, “Çocuklarımız geleceği ve sağlıklı beslenmeleri için yaptığımız denetimlerde şuana kadar olumsuz bir şeye paslanmadı. Mevzuata aykırı bir işlem tespit edilmedi. Dolaysısı ile okul müdürlerimiz, yöneticilerimiz, kantincilerimiz bizlerle her zaman işbirliği içerisinde mevzuata uygun çalışmalarına devam ediyorlar. Bu duyarlılıklarından dolayı teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu. 



  • Cumartesi 27.9 ° / 16.1 ° Güneşli
  • Pazar 28.5 ° / 16.2 ° Güneşli
  • Pazartesi 28.1 ° / 17.1 ° Güneşli