Anahtar Kelimeler:

Yaptığınız İş Çok Kutsal Bir Görevdir

Yaptığınız İş Çok  Kutsal Bir Görevdir

 Acar’dan Tavsiyeler…

Kırıkkale Yüksek ihtisas Hastanesi Başhekimi Osman Acar, beceri eğitim uygulaması kapsamında hastanede kendisini ziyaret eden sağlık öğrencilerine bazı bilgiler verdi

Acar’ı Ziyaret Ettiler

Beceri eğitim uygulamalarındaki katkılarından dolayı Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesi Başhekimi Osman Acar’a teşekkürlerini sunan heyetle bir süre sohbet eden Acar, okulun eğitim durumu ve sıkıntıları hakkında bilgi aldı. Başhekim, öğrencilerin mesleğe geçmeden önce beceri eğitim uygulamalarında kendilerini çok iyi yetiştirmeleri gerektiğini söyledi. Sağlığın insan hayatındaki en önemli değerlerden biri olduğunu belirten Acar, bu alanda görev yapan sağlık çalışanlarının özveri ve gayretlerinin her türlü övgünün üstünde olduğunu söyledi.

Acar Bilgi Verdi

Acar, buna gönülden inandığını vurgulayarak, tüm çalışanların bu özel gününü kutladı. Tüm sağlık çalışanlarına toplumun takdirini geliştirecek çalışmalar ve konuşmalar yapılmasının çok önemli olduğunu ifade eden Acar, “Toplumla, bireyle, insanla, hemşire arasında bir sevgi ilişkisi kurmak, en azından sistemler kadar kıymetli, en azından teknoloji kadar kıymetli ve en azından tedavi edici şartlar kadar kıymetlidir. Çünkü biz sağlık çalışanları doğrudan insanla muhatap oluyoruz ve bu kişiler kırılgandır. Dolayısıyla sevgi ilişkisini geliştirmek çok önemli” dedi.

Kutsal Bir Görev

Hekimlerin zor ve kutsal bir görev üstlendiğini belirten Acar, “İnsan sağlığını koruma görevinin baş aktörlerinden olan hekimlerimiz, çok uzun bir eğitim sonrasında böyle kutsal bir görev üstlenmektedir. İnsanların sağlığına kavuşması için gece gündüz büyük bir özveri içerisinde çalışan sağlık çalışanlarımızın bu özverisi takdirle karşılanmaktadır.

Tıp Dünyasını Anlattı

Günümüzde çok hızlı gelişen tıp dünyasına ayak uydurmakta hiç güçlük çekmeyen hekimlerimiz, bu gün tıp dünyasının da takdirini kazanan önemli işlere imza atmaktadırlar. Birçok hekim arkadaşımız, dünyanın önemli sağlık kuruluşlarında görev almaktadırlar. Dünyanın en zor, en kutsal mesleklerinden biri olan hekimlik mesleğini icra ediyoruz” diye konuştu.



  • Pazartesi 17.4 ° / 8.9 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Salı 19 ° / 9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 23.3 ° / 10.8 ° Güneşli