Anahtar Kelimeler:

KİM ÇIKARDI BU SÖYLENTİYİ!

KİM ÇIKARDI BU SÖYLENTİYİ!

 Kırıkkale şehir merkezindeki sanayi esnafının şehir dışına taşınacağına dair söylenti esnafın kafasını karıştırmış durumda…

 

SÖYLENTİ YAYILIYOR

Kırıkkale eski sanayi sitesinde esnafların şehir dışına taşınacağı yönündeki söylenti bir süredir dilden dile dolaşıyor. Bu söylenti sanayi sitesindeki esnafları merak içinde bıraktı. Söylentiyi kimin çıkardığı bilinmiyor ancak, esnaflar bunu merak ediyorlar. Esnaflar Kırıkkale Belediyesi’nin böyle bir çalışması olup olmadığını bilmek istiyorlar.

PROJE VAR MI?

Belediyenin sanayi esnafını Arpalık Çukuru’na taşımaya yönelik bir düşüncesi ve planı bulunuyor. Ancak bunun yakın zamanda gerçekleştirilmesi mümkün görünmüyor. Söylentiye göre ise esnaflar bu yıl sonunda veya gelecek yıl başında yapılacak yere taşınacaklar. Sanayi esnafı bunun doğru olup olmadığını bilmek istiyor.

BİLMEK İSTİYORUZ

Bu konuda bir proje olup olmadığı ve varsa neler içerdiği, ne zaman uygulanacağı, taşınma işleminin nasıl olacağı, mülk sahiplerinin durumunun ne olacağı merak konusu. Bütün bunlara açıklık getirecek bilgi verilmesini isteyen esnaflar, “Bu söylentinin ve detaylarının neler olduğunu bilmek istiyoruz. Bir süredir bu konuda söylentiler var” diyorlar. 



  • Pazartesi 17.4 ° / 8.9 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Salı 19 ° / 9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 23.3 ° / 10.8 ° Güneşli