Anahtar Kelimeler:

Yıl Sonu Hizmette...

Yıl Sonu Hizmette...

 Hastane Tamamlanıyor 

Kırıkkale’de yapımı devam eden Yüksek İhtisas Hastanesi’nin yıl sonunda devreye alınması bekleniyor. Hastanedeki inşaat çalışması büyük ölçüde tamamlanmış durumda 

İnşaat Devam Ediyor

Kırıkkale’nin yeni hastanesi tamamlanmak üzere. Yüksek İhtisas Hastanesi’nin inşaat çalışmasının bu yıl bitirilmesi ve hastanenin yıl sonunda devreye alınarak hizmet vermesi planlanıyor. Hastane Başhekimi Osman Acar, hastanenin durumu konusunda bilgiler verdi. Acar, hastanenin Ağustos ayında tamamlanmasını ve iç tefrişatı ile diğer çalışmaların da yıl sonuna doğru bitirilerek hastanenin yıl sonunda devreye alınmasını planladıklarını söyledi. 

Yıl Sonu Hizmette

Acar, “Hastanedeki çalışma devam ediyor. İnşaat büyük ölçüde tamamlandı. Ağustos ayında inşaatın bitirilmesini bekliyoruz.İç tefrişatı ve iç donanımları ile ilgili çalışmalar sürecek. Bütün işlerin yıl sonunda bitirilmesini hedefliyoruz. Sene sonunda da hastanenin devreye girmesini planlıyoruz” diye konuştu. Acar, hastanedeki çalışmaları yakından takip ettiklerini de belirterek, “Yıl sonunda hastanenin içine girilebilir. Firma Ağustos’ta inşaatı bitirmeli bekliyor” dedi.



  • Cumartesi 19.2 ° / 11.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 17 ° / 9.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazartesi 17.4 ° / 8.9 ° Orta kuvvetli yağmurlu