Anahtar Kelimeler:

Genel Müdür Denetledi

Genel Müdür Denetledi

 Sürpriz Ziyaret

Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan, sürpriz bir şekilde Kırıkkale ve Kırşehir Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürlükleri`ni ziyaret etti. 

Kırıkkale’ye Uğradı

Kayseri`deki programına katılmak üzere yola çıkan Genel Müdür Baykan, güzergah üzerinde bulunan il müdürlüklerine sürpriz ziyaretlerde bulundu. İlk olarak Kırıkkale Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürlüğü`ne uğrayan Baykan, burada spor yapan gençlerle yakında ilgilendi. İl müdürlüğünde bulunan spor tesislerinin her bölümünde spor yapan çocukları ve gençleri görmekten memnun olan Baykan, görevli satranç antrenörüyle bir süre masa tenisi oynadı. Baykan, daha sonra okullararası satranç turnuvasına katılan öğrencilerle yakından ilgilendi ve turnuvanın ardından madalyalarını verdi.

Bilgiler Aldı

Genel Müdür Baykan, genç sporcularla sohbet ettikten sonra Kırıkkale Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürü Rıfat Ünlü ile, olimpik yüzme havuzunu ve şehir stadını gezdi. Baykan, olimpik yüzme havuzunda ders alan Üniversite öğrencileriyle sohbet etti ve ihtiyaçlarını öğrendi. Müdürlük personeli ile yakından ilgilenen Baykan, Ünlü`den tesislerin tam kapasite ile çalıştırılması talimatını verdi. Mehmet Baykan, "Okulların yaz tatil zili çaldığı gibi spor okullarını devreye sokacaksınız. Yazın boş duran tüm gençlerin spor yapmasını sağlayın. Bu tesisler tüm vatandaşın. Vatandaşların bu tesisleri kullanmaları için bütün olanakları kullanın." talimatını verdi.

Ziyaret Açıklaması

Baykan, daha sonra Kırşehir`e geçti ve Kırşehir Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürlüğü`nü ziyaret etti. Kırşehir Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürü Şaban Güneş ile birlikte, stadyuma inen Baykan, burada spor yapan gençleri izledi. Spor yapan minik atletlerle yakından ilgilenen Baykan, geleceğin şampiyon adaylarına öğütler verdi. Baykan, Müdür Güneş`e de, "Tesisleri tam kapasite ile çalıştırın. Projeler üreterek vatandaşları spor alanlarına çekin" dedi. Baykan ve Güneş, daha sonra yapımı süren 1500 kişilik spor salonunun inşaatında incelemelerde bulundu. Genel Müdür Baykan, süpriz ziyaretlerde bulunduğu il müdürlüklerinin çalışma şeklinden memnun kaldığını belirterek, diğer il müdürlüklerine de sürpriz ziyaretler yaparak incelemelerde bulunacaklarını kaydetti.  



  • Pazartesi 17.4 ° / 8.9 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Salı 19 ° / 9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 23.3 ° / 10.8 ° Güneşli