Anahtar Kelimeler:

Fatura Tepkisi!!!

Fatura Tepkisi!!!

 Vatandaş Tepkili

Kırıkkale’de son günlerde elektrik faturalarının bedeline yönelik tepkiler artıyor. Son gelen bir faturada elektrik bedeli 39, lira ödenecek bedel ise 79 lira olunca vatandaş duruma tepki gösterdi…

Yüzde 100’ü Buldu

Bedaş’ın elektrik faturaları tepki çekmeye devam ediyor. Faturalarda elektrik kullanımı bedeli kadar kaçak ve sair bedellerin ödenmesi vatandaşı çileden çıkarıyor. Bir vatandaşa gelen son faturada elektrik bedeli 39 lira, ödenecek bedel ise 79 lira oldu. Duruma tepki gösteren Y.K. isimli vatandaş, “Kullandığım elektrik bedeli kadar da ayrıca bedel ödüyorum. Fazladan ödediğim bedel, faturanın yüzde 10’u kadardı. Ama son faturada bu oranın yüzde 100’ü bulduğunu gördüm” dedi.

Vatandaşın Tepkisi

Bu duruma tepki gösteren Y.K. isimli vatandaş, “Böyle rezalet ve soygun olmaz. Bu insafsızlık. Buna hukuki bir çözüm bulunmalı. 39 lira elektrik bedeli var, fatura 79 lira. 39 liradan sonrası bizden fazladan alına para. Bunu ödemeye mecbur muyuz? Bunu durduracak kimse yok mu?” dedi. Faturaya itiraz edeceğini söyleyen vatandaş, yetkililere de seslendi ve bu konuda gerekenlerin yapılmasını istedi. Vatandaş, herkesin aynı durumu yaşadığını belirtti.



  • Cumartesi 19.2 ° / 11.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 17 ° / 9.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazartesi 17.4 ° / 8.9 ° Orta kuvvetli yağmurlu