Anahtar Kelimeler:

Kömürlüklere dadandılar!

Kömürlüklere dadandılar!

 Mahalleli tepkili

Kimeski Mahallesi bir süredir hırsızlardan şikayetçi. Vatandaşların kömürlüğüne giren hırsızlar başta bakır malzemeler olmak üzere ne buluyorlarsa çalıyor…

Hırsızlık vakası

Kimeski Mahallesi bir süredir hırsızlarla mücadele ediyor. Vatandaşların kömürlüğüne giren hırsız ya da hırsızlar, başta bakır malzemeler olmak üzere ne buluyorlarsa alıyorlar. Daha önce birkaç kez yaşanan olay, bir süredir durmuştu. Geçtiğimiz günlerde ana cadde üzerindeki bir evin kömürlüğüne giren hırsız ya da hırsızların bakır kazan ve diğer malzemeleri çaldı. Şehir dışında olan ev sahibi eve gelince hırsızlık olayını fark etti. 

Malzemeler çalındı

M. A. A. İsimli ev sahibi, komşuların haber vermesi üzerine şehir dışından gelerek hırsızlık olayını şikayet etti. Bir süredir şehir dışında olan ev sahibinin evinde ikamet etmediğini öğrenen zanlıların kömürlükteki bir çok malzemeyi çaldığı gözlendi. Mahallede daha önce de benzer olaylar yaşanmıştı. Bir mahalle sakininin kömürlükteki bisikleti, bir başkasının eski bir fırını, bir diğerinin de bakır kazan ve tencereleri çalınmıştı. Mahalle sakinleri yaşanan olaylardan ötürü tepkili. 

Sonu hiç iyi olmaz!

Artık hiç kimse akşamları misafirliğe bile gitmek istemiyor. Çünkü hırsızların iş başında olduğu düşünülüyor. Akşamları sık sık bu tür olayların yaşanmaya başladığı mahallede, vatandaşlar tedbiri de elden bırakmıyor. Hırsızlar için gerekli önlemin alınmasını isteyen vatandaşlar, “Bir çok kişinin kömürlüğünden malzemeler çalındı. Gerekli tedbirlerin alınmasını istiyoruz. Bizler de tedbir aldık. Hırsızı yakalarsak, sonu gerçekten hiç iyi olmaz. Bunu bilmelerini istiyoruz” dediler.

Yakalanırsa linç edilir!

Olaylara tepkili olan mahalle sakinleri, “Bu vakalara neden olan kişi veya kişiler bilsin ki, yakalanırlarsa mahallede linç edilirler. Çok sakin bir mahalle olan Kimeski’de eskiden bu tür hadiseler yaşanmazdı. Bunun faili kim ise bir daha yapmasın. Yakalanırsa gerçekten kendisi için hiç iyi olmaz. Jandarmaya teslim edilene kadar mahalle sakinleri kendisini linç eder. Buradan açıkça uyarıyoruz. Bir daha hırsızlık denemesi olmasın” dediler. 



  • Pazar 17 ° / 9.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazartesi 17.4 ° / 8.9 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Salı 19 ° / 9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı