Anahtar Kelimeler:

Şandır'a Dosya Verdiler..

Şandır

 Gaziler Şandır’ı Ziyaret Etti 

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği, MHP Grup Başkan Vekili olan Mersin Milletvekili ve Mehmet Şandır’ı Türkiye Büyük Millet Meclisinde ziyaret etti. 

Ziyarette Bulundular

Dernek Başkanı Rıfat Öcal ve beraberindeki heyet, son günlerde kamuoyu gündeminde tartışılan Şehit yakınları ve Gazilerin özlük haklarında iyileştirilmesini amaçlayan yasa tasarısı taslağına ilişkin olarak, Şehit aileleri ve Gazilere yönelik düzenlemelerdeki taleplerini ilettiler. Dernek olarak hazırladıkları dosyayı Şandır’a sunan dernek Başkanı Rıfat Öcal, yeni düzenlenecek olan yasa tasarında taleplerinin yerine getirilmesi ve katkı sağlamalarını istedi. 

Teşekkür Edildi

Dernek olarak malum parti hariç mecliste Grubu bulunan tüm partilerle görüşerek taleplerin karşılanması yönünde destek istediklerini dile getiren Başkan Rıfat Öcal yakın ilgi alakalarından dolayı MHP Grup Başkan Vekili Mehmet Şandır’a teşekkür etti. 

Şandır’dan Açıklama

Düzenlenen ziyarette Şandır, “Yüce Devletimizin bölünmez bütünlüğü uğruna kendilerini feda ederek Şehitlik mertebesine ulaşan Aziz Şehitlerimizin geride bıraktıkları fedakar ailelerine ve bu uğurda kolunu, bacağını, gözünü kırpmadan feda eden Kahraman Gazilerimize sahip çıkmak şahsımın mensubu olduğum partimin ve her bir insanın vefa borcudur. Yeni düzenlenmekte olan yasa tasarısı ile Şehit aileleri ve Gazilerin özlük hakları konusunda şahsım ve partim olarak elimizden geleni yapacağız” dedi. 



  • Cuma 23.6 ° / 14.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cumartesi 19.2 ° / 11.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 17 ° / 9.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu