Anahtar Kelimeler:

Kartal'a Anlamlı Ziyaret.

Kartal

 En Anlamlı Ziyaret

Harp Malulü ve Gaziler Derneği Yönetim Kurulu ve üyelerden oluşturulan bir heyet ile Polis Haftası kutlamaları dolayısı ile İl Emniyet Müdürü Kadri Kartal’ı makamında ziyaret etti.

Kutlama Ziyareti

Dernek’ten yapılan açıklamada ziyaret konusunda şu bilgiler verildi: “İl Emniyet Müdürlüğü tarafından düzenlenen kutlamaları yakından takip eden derneğimiz, İl Emniyet Müdürü Kadri Kartal’ı ziyaret ederek kendilerinin ve Tüm Polis teşkilatının Polis Haftasını kutlayarak başarılar diledi” Dernek faaliyetleri hakkında bilgi veren Dernek Başkanı Rıfat Öcal, İl Emniyet Müdürü Kartal’ın ve mesai arkadaşlarının Polis Haftalarını kutladı. Ayrıca Şehit Aileleri ve Gazilerimize yakın ilgilerinden dolayı da kendilerine teşekkür etti. 

Rahmetle Anıyoruz

İl Emniyet Müdürü Kartal ziyaretten duyduğu memnuniyeti şöyle dile getirdi ve “Ülkemizin bağımsızlığı, bütünlüğü ve Cumhuriyet uğruna canlarını hiçe sayarak ölüme koşan, yurdumuzun ve dünyanın dört bir köşesinde, şehitliklerde, elbiseleri dahi çıkarılmadan bilinmeyen yerlerde “kefensiz, bazıları da mezar taşı olmadan, ama görevini yapmış olmanın huzuru içerisinde” yatan kahraman asker şehitlerimizi rahmetle anıyoruz.

Şükranla Anıyoruz

Ülkemizin esenliği, yurttaşlarımızın can ve mal güvenliği için canlarını feda eden yüreği pek şehit polislerimizi, yurdumuzun en ücra köşelerinde insanımızı aydınlatma yolunda cefakâr ve fedakârca görev yaparken Şehit edilen öğretmenlerimizi ve diğer tüm şehitlerimizi ziyaretiniz vesilesi ile bir kez daha minnet ve şükranla anmak istiyorum. Şehit ailelerimize sabır dileklerimi, gazilerimize de sağlık huzur diliyorum. Düzenlediğiniz ziyaretten duyduğum memnuniyeti bir kez daha dile getirmek istiyorum” dedi. 



  • Cumartesi 27.9 ° / 16.1 ° Güneşli
  • Pazar 28.5 ° / 16.2 ° Güneşli
  • Pazartesi 28.1 ° / 17.1 ° Güneşli