Anahtar Kelimeler:

GÖÇER'e Destek Olacaklar

GÖÇER

 Milliyetçi Hareket Partisi Kırıkkale il kongresi 14 Nisan tarihinde saat 13:00’te Gök Düğün Salonunda yapılacak. Kongre öncesi ilçe başkanları, il başkanı Göçer’e destek mesajı verdi.

Bir Araya Geldiler

Milliyetçi Hareket Partisi Kırıkkale İl Başkanı Seyit Ahmet Göçer ilçe başkanları ile bir araya geldi. Cumartesi günü Derya Alabalık Lokantasında gerçekleştirilen ve İl Başkanı Seyit Ahmet Göçer, Merkez İlçe Başkanı Erdal Baloğlu, merkez ilçe eski başkanı Yavuz Kuzucu, Yahşihan İlçe Başkanı İbrahim Hamurcu, Delice İlçe Başkanı Çoşkun Ünal, Balışeyh İlçe Başkanı Ali Cansu, Sulakyurt İlçe Başkanı Burhan Erdoğan, Keskin İlçe Başkanı Mehmet Çolakoğlu, Bahşılı İlçe Başkanı Hüseyin Mercan’ın hazır bulundu.

Destek Olacaklar

Karakeçili İlçe Başkanı Ferhat Bal’ın sağlık sorunları, Çelebi İlçe Başkanı Kudret Kuzucu ise yurtdışında olması nedeniyle katılamadığı istişare toplantısında ilçe başkanları ortak açıklama yaparak göreve geldikleri günden itibaren maddi ve manevi her türlü destek gördükleri mevcut il başkanı Seyit Ahmet Göçer’e teşekkür ettiler. İlçe başkanları; hafta sonu yapılacak olan il kongresinde delegeleri ile sonuna kadar Seyit Ahmet Göçer’in yanında olduklarını üstüne basa basa ifade ettiler. Neşeli bir ortamda geçen yemekli toplantı sonrasında topluca il binasına geçildi. İl başkanı ve ilçe başkanları parti binasında partililerle uzun uzun sohbet ettiler.



  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false
  • Pazar 31.5 ° / 19.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı