Anahtar Kelimeler:

Şiir Programı

Şiir Programı

 Kırıkkale Eğitimciler Derneği (KEDER) ve Akşemsettin İlköğretim Okulu`nun birlikte yaptığı programda eğitimciler şiir dinletisinde bir araya geldi.

Şiir Dinletisi

Kırıkkale Eğitimciler Derneği (KEDER) ve Akşemsettin İlköğretim Okulu`nun birlikte yaptığı programda eğitimciler şiir dinletisinde bir araya geldi. Kültür Merkezi`nde düzenlenen `Sevgi Esintisi` adlı program vatandaşlardan yoğun ilgi gördü. Programda öğrenciler tarafından okunan şiirler beğeni kazandı.

Teşekkür Edildi

KEDER Başkanı Hadi Yalman, konuklara teşekkür ederek başladığı konuşmasında programın düzenlenmesinde emeği geçen Akşemsettin İlköğretim Okul Müdürü Yaşar Düzen ve Türkçe öğretmeni Cemile Arıkan`a da ayrıca teşekkür etti.

İlgi Yüksek Oldu

Yaptıkları faaliyetlerle halkın arasında olmayı hedeflediklerini açıklayan Yalman, dernek faaliyetleri hakkında bilgi verdi. Yalman, "Dede Korkut, Hüseyin Özenen, Yıldırım Beyazıt, Tüpraş ve Mehmet Akif İlköğretim Okulu`nda okuyan öğrencilere ücretiz SBS kursları düzenledik. Çanakkale Zaferi etkinlikleri çerçevesinde tiyatro, konferans ve seminerler gerçekleştirdik." dedi.

Çalışmalar Anlatıldı

AB projeleri kapsamında faaliyetlere katıldıklarını belirten Yalman, "Toplam 22 katılımcıyla Almanya, Norveç, Avusturya ve Belçika seyahatlerimiz oldu. Değişik sınavlara girecek öğrencilerimize ve velilerimize dönem sonu motivasyon programları yaptı. Ayrıca meslek taşlarımızı da unutmayarak, öğretmenler günü etkinlikleri gerçekleştirdik." diye konuştu.



  • Pazartesi 17.4 ° / 8.9 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Salı 19 ° / 9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 23.3 ° / 10.8 ° Güneşli