Anahtar Kelimeler:

Çocuklar Ahlaklanacak!

Çocuklar Ahlaklanacak!

 Milli Savunma Komisyon Başkanı ve AK Parti Kırıkkale Milletvekili Oğuz Kağan Köksal, "Yavrularımız, Peygamberimizin hayatını sadece Kutlu Doğum Haftası`nda değil, ders müfredatında öğrenerek örnek alacak" dedi.

Programa Katıldı

Milli Savunma Komisyon Başkanı ve Ak Parti Kırıkkale Milletvekili Oğuz Kağan Köksal, "Yavrularımız, Peygamberimizin hayatını sadece Kutlu Doğum Haftası`nda değil, ders müfredatında öğrenerek örnek alacak" dedi. Köksal, Kırıkkale Diyanet Mensupları Derneği`nin düzenlediği "Hz. Peygamber ve Kardeşlik Ahlakı" konulu etkinlikte yaptığı konuşmada, hayal edip de gündeme getirilemeyen, cesaret edilemeyen Milli Eğitim Temel Kanunu`ndaki değişikliği gerçekleştirdiklerini anımsattı.

Ahlaklanacaklar

Bu süreçte meclisin yoğun çalıştığını vurgulayan Köksal, "Milli Eğitim Temel Kanunu`ndaki değişiklikle bundan sonra yavrularımız, alemlere rahmet olarak gönderilen Peygamberimizin hayatını sadece Kutlu Doğum Haftası`nda değil, ders müfredatında öğrenerek örnek alacak. Onun iyi ahlakıyla ahlaklanacak, güzel hasletlerini bünyesinde toplamaya çalışacak. İşte Ak Parti olarak senelerce hayal edilen ama dışa vurulamayan bir şeyi gerçekleştirdik. Allah bunu bize nasip etti" dedi.

Sürdürmeliyiz

Millet olarak Peygamber`i daha çok anmak ve anlamak, onun içtihatlarıyla hemhal olmak için her türlü çabayı göstereceklerini belirten Köksal, "Geçmişe baktığımızda kardeşlik ve komşuluk hukuku, hukukların en önde geleniydi. Bu geleneği sürdüren ülkenin bir ferdi olarak kaybettiğimiz hasletleri bulma adına bu haftayı fırsat bilmeliyiz. Kardeşliğimizi hiç bir zaman bozmadan sürdürmeliyiz" diye konuştu.



  • Pazar 28.5 ° / 16.2 ° Güneşli
  • Pazartesi 28.1 ° / 17.1 ° Güneşli
  • Salı 29.4 ° / 18.3 ° Güneşli