Anahtar Kelimeler:

KAMALAK'TAN MEKTUP

KAMALAK

 Saadet Partisi Kırıkkale İl Başkanı Faruk Vurgun ve yönetim kurulu üyeleri Tüm Muhtarlar Derneği Başkanı Naci Tekinay’ı ziyaret ederek SP Genel Başkanı Prof. Dr. Mustafa Kamalak tarafından muhtarlara gönderilen mektubu takdim ettiler.

ZİYARET ETTİ

Tüm Muhtarlar Derneğini ziyaret edene SP İl Başkanı Faruk Vurgun, genel başkanın muhtarlara yazdığı mektubu kendisine teslim etti. Vurgun, ziyarette açıklamada bulunarak, “Mahallelerdeki yoksul, aç önce sizler medet umuyor. Bu yüzden muhtarlık görevi demokrasinin en zorlu ama en kutsal görevlerden biridir. Muhtarların en önemli görevi her türlü sıkıntı ve imkânsızlığa rağmen yerine getirmeye çalıştığını biliyoruz.

MEKTUBU VERDİ

Gösterdiğiniz fedakârlık her türlü takdirin üzerinde. Sizlere genel başkanımızın yazdığı mektubu takdim ediyoruz” dedi. Tüm Muhtarlar Derneği Başkanı Naci Tekinay ise siyasi partilerin desteklerine ihtiyaçlarının söyledi. Tekinay “Türkiye geneli 52 bin 875 muhtar var biz halkla iç içeyiz her siyasi partinin isteği ülke yönetmek hiçbir parti muhalefetin olmasını istemez” diye konuştu. 



  • Pazar 17 ° / 9.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazartesi 17.4 ° / 8.9 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Salı 19 ° / 9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı