Anahtar Kelimeler:

‘BİRLİKTE BAŞARDIK'

‘BİRLİKTE BAŞARDIK

 Kırıkkale Belediye Başkanı Veli Korkmaz, belediye tarafından yapılan ve yapılması planlanan çalışmalar hakkında bilgilendirme ve değerlendirme toplantısı düzenledi.

BASIN TOPLANTISI

Kültür Parkta gerçekleştirilen toplantıya Ak Parti il teşkilatı, ilçe ve belde belediye başkanları, sivil toplum kuruluşları, yerel ve ulusal basın mensupları, muhtarlar ve birim müdürleri katıldı. Toplantıya katılımcılara teşekkür ederek konuşmasına başlayan Kırıkkale Belediye Başkanı Veli Korkmaz, belediye olarak yaptıkları çalışmalar hakkında açıklamalarda bulundu.

ÇALIŞMALARI ANLATTI

Toplantının amacının istişare, eleştiri ve önerileri almak olduğunu ifade eden Veli Korkmaz, "Belediye olarak kentimizde yapılan hizmetleri daha ileriye taşımak ve Türkiye`deki gelişmelere eş değer olarak kenti daha ileriye taşımak amacı içerisinde olduk. Bu zamana kadar da hemşehrilerimizle bir saygı sevgi içerisinde hizmetlerimizi götürmeye çalıştık. Bundan sonra yapacaklarımızla kentimizi yarınlara hazır olması anlamında 2023 devlet vizyonuna, hükümetimizin vizyonuna uygun şekilde hazırlamak bizlerin temel borcudur diye düşünüyorum" şeklinde konuştu.

 

BİLGİLER VERDİ

Belediye Başkanı Korkmaz, "Biz öncelikle kentimizdeki insanımızla buluşmayı, onların sevgisini ve duasını alabilmeyi önemli kıldık. Olması gerekenler konusunda eksikliklerimiz varımıdır, mutlaka vardır. Ama ben inanıyorum ki değerli hemşehrilerimizle kurduğumuz diyalogla eksiklerin yapılacağı konusunda çalışma içerisinde olduğumuzu anlatmaya çalıştık. Bu zamana kadar da bir anlayış gördük, bu anlayışı pekiştirmek ve bir anlamda hizmetlerimizi daha iyi noktaya taşıyabilmek adına da onlarla sık sık beraber olmak ve paylaşmak adına bu toplantıyı düzenledik" diye konuştu.

BİRLİKTE BAŞARDIK

Birliktelik içerisinde yapılan çalışmalarla kentin daha iyi noktaya taşıyacağı konusunda hiç kimsenin şüphesi olamasın diyen Veli Korkmaz, "İnanıyorum ki el birliği içerisinde hükümetimizin ve milletvekillerimizin desteğiyle, teşkilatlarımızla, sivil toplumumuzla, muhtarlarımız ve her anlamda birlikte olarak, kentimizin daha iyi noktaya taşınması ve gelişmesi konusunda el birliği içerisinde olduk. Bunu başardık. Birlikte başardık, birlikte kentimizi daha iyi noktaya taşıyacağız" dedi.

GENİŞ KATILIM OLDU

Yoğun katılımın olduğu toplantıda Veli Korkmaz, konuşmasının ardından katılımcılara belediye olarak yapılan, yol, su, kaldırım, doğalgaz, çevre düzenlenmesi, ulaşım, terminal ve hizmet binaları gibi bir çok hizmetlerin yanı sıra, yapılan diğer sosyal ve kültürel hizmetleri de aktardı. Korkmaz daha sonra katılımcıların, eleştirilerini, talep ve isteklerini dinledi.



  • Pazartesi 17.4 ° / 8.9 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Salı 19 ° / 9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 23.3 ° / 10.8 ° Güneşli