Anahtar Kelimeler:

Yine Kaybettik

Yine Kaybettik

 3-1

Artık İşimiz Bitti!

Deplasmanda Bayrampaşa ile karşılayan Kırıkkalespor, 3-1 yenildiği maç sonunda sahadan eli boş ayrıldı. Takımın durumu şimdi daha da kötü …

Yenildik

3. Lig 1 Grupta Cumartesi günü oynanan ligin 35. haftasında İstanbul’da Bayrampaşaspor ile karşılaşan Kırıkkalespor Güçlü rakibine 3–1 yenilerek bu haftayı da puansız kapattı. Geçtiğimiz hafta kendi sahasında Kırıkhanspor a yenilerek taraftarlarını üzen Kırmız- lacivertliler bu haftada üzmeye devam etti. Grupta Şampiyonluk ve Play- off hesapları yapan Bayrampaşaspor kendi sahasında ligden düşmeme mücadelesi veren temsilcimiz Kırıkkalespor ile karşı karşıya geldi. Her iki takım içinde önem taşıyan bu maça takımlar kontrollü başladı maçın ilk dakikalarımdan itibaren oyunu orta sahada kabullenen ve bir birlerine üstünlük sağlayamayan her iki ekip de aradığı gol ve golleri bulamadı. 

Zor Bir Maçtı

Karşılaşmanın 31. dakikasında gelişen ev sahibi atağında pozisyon ofsayt olmasına rağmen maçın hakemi devam kararı verdi. Bu pozisyonda Bayrampaşaspor dan Abdullah   ceza sahası içerisinde Samet Türkmen tarafından düşürülünce maçın Hakemi penaltı noktasını gösterdi Penaltı atışını kullanan Özkan takımını 1-0 öne geçiren golü kaydederek takımını rahatlattı. Golden sonra ev sahibi ekip zaman zaman Kırıkkalespor kalesinde tehlikeli ataklar geliştirse de Kırıkkalespor defans elemanları ve kaleci Tayfun bu pozisyonlara geçit vermedi ve ilk 45 dakika bu skorla tamamlandı.



  • Cuma 23.6 ° / 14.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cumartesi 19.2 ° / 11.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 17 ° / 9.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu