Anahtar Kelimeler:

Parkta Şenlik Yapıldı

Parkta Şenlik Yapıldı

 Renkli Bir Kutlama Oldu...

Kırıkkale Belediyesi tarafından 23 Nisan kutlamalarından hemen sonra Bulvar Park üzerinde renkli ve coşkulu bir 23 Nisan eğlencesi düzenlendi…

Park Şenlendi

Renkli görüntülere sahne olan eğlence programına çocukların büyük ilgi gösterdiği gözlendi. Belediye Başkanı Veli Korkmaz’ın da katıldığı programda çocuklar doyasıya eğlendiler. Bu yıl ilk kez gerçekleştirilen program geleneksel hale getirilecek. Başkan Kokmaz çocuklarla hem eğlendi ve hem de onlara hediyeler verdi. Bulvar Park dün çocukların neşesi ile renkli bir görüntüye büründü.

Korkmaz Şapka Dağıttı

23 Nisan kutlamalarının ardından Bulvar Park’ta gerçekleştirilen çocuk şenliği ile hem parkın açılışı yapıldı ve hem de çocuklar eğlendi. Şenliğe Başkan Korkmaz’ın yanı sıra Vali Hakan Yusuf Güner’de çocukları ile katıldı. İki isim de çocuklarla birlikte doyasıya eğlendi ve günün tadını çıkardı. Başkan Korkmaz, çocuklara kitap, şapka, balon ve pamuk şeker dağıttı. Kutlamalarda çocuklara 2 bin adet boyama kitabı ile 2 bin adet belediye amblemli şapkalardan dağıtıldı.

Sezer Kuzucu Konseri

Kutlamada Filli Boya’nın hediye çekilişi de yapıldı. Bu arada, Yetenek Sizsiniz isimli yarışmaya katılan Sezer Kuzucu da mini bir konser verdi. Şarkılar ve türkülerin söylendiği kutlamalar eğlenceli geçti. Başkan Korkmaz’ın bir hayli keyifli olduğu gözlendi. Programda ana sınıfı öğrencilerinin resim sergisi de gezildi. Bu arada Güzel Sanatlar Lisesi öğrencileri de konser verdi. Vatandaşlar Başkan Korkmaz ile resim çektirmek için yarıştı.

Biz De Onlarla Eğleniyoruz

Kutlama konusunda açıklamada bulunan Başkan Korkmaz, “23 Nisan kutlamalarından sonra burada bir eğlence düzenlemek istedik. Bu sayede hem yaz sezonunun açılışı yapıldı ve hem de Bulvar Park’ın bir nevi açılışı gerçekleştirilmiş oldu. Buradaki kutlamaya ilgi gösteren herkese teşekkür ediyorum. Biz de onlarla birlikte eğleniyor ve güzel bir yaşıyoruz” dedi.



  • Cumartesi 19.2 ° / 11.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 17 ° / 9.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazartesi 17.4 ° / 8.9 ° Orta kuvvetli yağmurlu