Anahtar Kelimeler:

Tarım Yapmaya Gelmiş!

Tarım Yapmaya Gelmiş!

 Tarım Mı!

Manken Tarım Yapacak!

Kırıkkale`ye bağlı Hasandede Belde Belediyesi tarafından organize edilen 23 Nisan Şenlikleri kapsamında davet edilen ünlü manken Tuğçe Kazaz Hasandede beldesine gelerek kutlamalara katıldı.

Organik Tarım Yapacaklar

Ünlü mankenin iş ortağı Muhlis Partal ise Kazaz ile birlikte Hasandede`de 2 bin dönümlük bir arazi üzerinde organik tarım yapacaklarını söyledi. Hasandede Belediyesi tarafından organize edilen 23 Nisan şenliklerinde renkli görüntüler yaşandı. Orhan Demirhan İlköğretim Okulu bahçesinde düzenlenen programa ünlü Manken Tuğçe Kazaz ve Sanem Balcı ile çok sayıda davetli katıldı.

Kırıkkale’ye Geldiler

Geçtiğimiz günlerde, Öğretim görevlisi ve Tai Chi hocası olan Muhlis Partal ile birlikte kurdukları ortak şirket ile gündeme gelen Tuğçe Kazaz`a öğrenciler büyük ilgi gösterdi. Çocuklarla bol bol fotoğraf çektiren Kazaz`ın ortağı Muhlis Partal, ünlü mankenle Hasande`de 2 bin dönümlük arazi üzerinde organik tarım yapacaklarını belirtti. Yaptığı konuşmada Kırıkkale`de bulunmaktan mutluluk duyduğu belirten Kazaz, düzenlenen çeşitli yarışmalarda dereceye giren öğrencilere madalyalarını taktı. 



  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false
  • Pazar 31.5 ° / 19.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı