Anahtar Kelimeler:

Buna İzin Verilmemeli!

Buna İzin Verilmemeli!

 Tepkiler Artıyor

Kırıkkale`de duyarsız vatandaşlar tarafından Kırıkkale-Samsun çevre yolu ve Osman Gazi Mahallesi girişlerine dökülen çöpler çevre kirliliğine neden oluyor.

İzin Verilmemeli

Kırıkkale`de duyarsız vatandaşlar tarafından Kırıkkale-Samsun çevre yolu ve Osman Gazi Mahallesi girişlerine dökülen çöpler çevre kirliliğine neden oluyor. Yetkililerden yarım istediklerini belirten mahalle sakinleri çöplerin kaldırılmasını ve dökülmesine izin verilmemesini istedi.

Olumsuz Durum

Kırıkkale-Samsun çevre yolu üzerine ve çevre yolunu Osman Gazi Mahallesine bağlayan alanlara duyarsız vatandaşlarca gelişi güzel dökülen çöp ve hafriyat çevre kirliliğine neden oluyor. Duruma tepki gösteren mahalle halkı, yetkililerden yardım isteyerek çöplerin kaldırılmasını, ayrıca çöp ve hafriyat gibi atıkların yol kenarına dökülmesinin önüne geçilmesini istediler.

Mahalleli Tepkili

Osman Gazi Mahallesi sakinleri, " Mahallemiz gelişen, güzelleşen ve her geçen gün büyüyen bir mahalle. Ancak duyarsız vatandaşların mahalle girişine hatta Kırıkkale-Samsun çevre yolu üzerine dökmesi kabul edilecek bir durum değil. Bu durum kentimize hiç yakışmıyor. Dökülen atıklar, hem çevre kirliliğine neden olurken hem de halk sağlığını tehdit ediyor. Yetkililerin bu duruma bir an önce engel olmasını bekliyoruz" diye konuştular.



  • Pazar 28.5 ° / 16.2 ° Güneşli
  • Pazartesi 28.1 ° / 17.1 ° Güneşli
  • Salı 29.4 ° / 18.3 ° Güneşli