Anahtar Kelimeler:

Anayasa Kitabı Dağıtıldı

Anayasa Kitabı Dağıtıldı

 Has Parti Ziyaretleri

Has Parti Kırıkkale İl başkanı Satılmış Aksun ve yönetim kurulu üyeleri Bilal Kayaalp, Dursun Uzunay, Sadettin Karalök’le beraber bazı STK’ları ziyaret etti.

Ziyaretlerde Bulunuldu

Partiden ziyaretler konusunda şu açıklama yapıldı: “İlk olarak Hak-İş Sendikasına bağlı Hizmet –İş Kırıkkale Şube başkanlığı ziyaret edildi. Ziyarette Şube Başkanı Celal Yünlü ziyaretten memnun kaldıklarını belirtti. Genel başkanımız Prof. Dr. Numan Kurtulmuşu takdir ettiğini beyan etmiştir. Has Partinin Kırıkkale’deki yaptığı bütün çalışmaları destekleyeceklerini ifade etmişlerdir. Ankara’da Hak-İş Sendika başkanlığı tarafından düzenlenen bir programda genel başkanımızla tanışma fırsatı bulduğunu, genel başkanımızın işçi sorunlarına ait düşüncelerini çok beğendiklerini ifade etmişlerdir. Veda ederken Partimizin Anayasa çalışması el kitabı sunulmuştur.

Anayasa Kitabı Verildi

İkinci ziyaret Petrol-İş Sendikası Kırıkkale Şube Başkanlığına gerçekleştirilmiştir. Görüşmede işçi ve işveren sorunları konuşulmuş, Çözüm önerileri tartışılmıştır. Sorunların yeni bir anayasa ile çözümleneceği değerlendirilmiştir. Anayasa el kitabı kendilerine verilmiştir. Üçüncü ziyaret Tüm işçi Emeklileri, Dul ve Yetimleri Derneği Kırıkkale şubesine yapılmıştır. Ziyarette gündemdeki sorunların çözümleri konusunda karşılıklı fikir alışverişinde bulunulmuştur. Şube başkanı Ali Rıza Kamanlı ziyaretimizden çok memnun kaldıklarını ifade etmiş, çalışmalarımızda başarılar dilemiştir.

Olumlu Yaklaşımlar

Günün son ziyareti Tüm muhtarlar derneği, Kırıkkale şube başkanlığına yapılmıştır. Dernek başkanı Naci Tekinay, Partimizi takip ettiğini ve genel başkanımıza olan saygısını dile getirmişlerdir. Ziyarette, muhtarların sorunları dile getirilmiştir. Muhtar maaşlarının düşük olduğu, SGK güvencelerinin olmadığı, gelirlerinin giderlerini karşılamadığını ifade etmişlerdir. Biz de kendilerini sorunlarını genel merkezimize ileteceğimizi belirterek, kendilerine anayasa el kitabımızı takdim ettik. Genel olarak sivil toplum kuruluşlarının Partimiz ve Genel Başkanımıza yaklaşımları olumluydu.” 



  • Pazartesi 17.4 ° / 8.9 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Salı 19 ° / 9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 23.3 ° / 10.8 ° Güneşli