Anahtar Kelimeler:

Agiad Üyeleri Amerika'ya Gitti

Agiad Üyeleri  Amerika

 Amerika Gezisi

ABD Dış Ticaret Heyeti içinde bulunan Kırıkkale işadamları ANFED in koordinasyonu ve AGİAD organizasyonunda ABD’ye gitti. İşadamları ilk olarak Chicago şehrine ulaştı.

Amerika Gezisi

Program kapsamında Kırıkkale işadamları Amerikalı muhataplarıyla ile iş görüşmeleri yapacaklar. 50 kişilik ticari kafilede Kırıkkale Milletvekili Ramazan Can, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ankara Milletvekili Bülent Gedikli ve Başbakan Eski Baş Danışmanı Ankara milletvekili Doç. Dr Yalçın Akdoğan’da katıldı. Chicago ve New York ta iş zirvesine katılacak heyet, bunun yanında Springfield Meclis’inde Türk Günü programına ve New York Borsası’nın açılış programına iştirak edecek.

Gezilen Yerler

Gezilerini sürdüren heyet, Chicago da Amerikan Türk Koleji ziyareti, Lake Shore yürüyüşü, Müze kampusu gezisi, (Shed Aquarium, Field Museum) Navy Pier, Chicago’da botla mimari turu, Downtown’da yürüyüş, Millenium Park, John Hancock Tower ziyaret programlarına katılacak. New York ta ise; New York Borsasının yanı sıra New Jersey şehir turu, Manhattan, özgürlük Anıtı ziyaret edilecek. New York İşadamları Derneğini ile Türk işadamları görüşmeler yapılacak. Heyet 4 Mayıs 2012 akşamı yurda dönecek. 



  • Cuma 26.5 ° / 14.3 ° Güneşli
  • Cumartesi 27.9 ° / 16.1 ° Güneşli
  • Pazar 28.5 ° / 16.2 ° Güneşli