Anahtar Kelimeler:

Petek Dinçöz Geliyor

Petek Dinçöz Geliyor

 Yahşihan’da Şenlik Var

Geçen yıl ilki yapılan ve Yahşihanlılar başta olmak üzere Tüm Kırıkkalelilerin beğenisini toplayan Yahşihan Yoğurt Şenliğinin 2’ncisi 19 Mayıs’ta Yahşihan’da gerçekleştirilecek.

Petek Dinçöz Gelecek

Şenliğin bu seneki sanatçıları ise belli oldu. Yahşihan Belediye Başkanı Ahmet Sungur`un girişimleri sonrasında şenliğe ünlü sanatçı Petek Dinçöz ve İsmail Altunsaray katılacak. Yahşihan ilçesindeki Cumhuriyet Meydanında yapılacak olan şenliğe ünlü sanatçıların yanı sıra Kırıkkaleli yerel sanatçılar da katılacak. Aynı gün şenlikler kapsamında en güzel yoğurt ta seçilecek.

Sosyal Bir Etkinlik

Çeşitli yarışmaların da yapılacağı şenlik havai fişek gösterileri ile son bulacak. Şenlikle ilgili bilgiler veren Yahşihan Belediye Başkanı Ahmet Sungur, "Belediye olarak temel hizmetlerimizin yanı sıra ilçe halkımızın kültürel hizmetlerimizle bir nebze olsun bir senelik yorgunluklanı atmalarını sağlamak ve baharı ile karşılamak istedik. Yahşihan Belediyesi olarak kültürel ve sosyal faaliyetlerimiz ilçe vatandaşlarımızın da desteği ile artarak devam edecektir" dedi.



  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false
  • Pazar 31.5 ° / 19.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı