Anahtar Kelimeler:

Türkçülük Günü Kutlaması

Türkçülük Günü Kutlaması

 Açıklama Yaptı

Ülkücü İşçiler Derneği Başkanı Abdullah Ateş, 3 Mayıs Türkçülük Bayramı dolayısıyla bir açıklamada bulundu ve bu özel günü kutladığını söyledi.

Kutlama Mesajı

Abdullah Ateş açıklamasında şunları söyledi: “Milliyetçilik, bütün dünya milletleri arasında geçen mücadelede, sosyal yapıdaki en büyük silah ve güç olma etkinliğini korurken Türk milliyetçileri bu duruşu ile 3 Mayıs 1944 günü resmi devlet yetkilileri tarafından her türlü işkence ve zulümle yargılanmışlardır. Fakat Türk milletini emperyalizmin her çeşidinden korumak için;varlıklarını ortaya koyan Türkçülerin verdiği mücadele bugün daha net bir şekilde anlaşılmaktadır. Dün Türkçüleri en ağır şekilde eleştirenler, şimdi ise onlara hak vermenin mecburiyetini yaşamaktalar.

Anlamı Ve Önemi Büyük

3 Mayıs Türk milliyetçilerine en acımasızlığı yaşatanların karşısında ``çileler bizim rütbemizdir``diyerek her türlü olumsuzluk ve zorluk karşısında Türk milletine en derin sevginin tüm dünyaya ilan edildiği gündür. 3 Mayıs, Türkün değer yargılarını, bizi biz yapan değerleri savunanları hapislere, tabutluklara hapsederek, beyinlerinin körleştiğini ispat edenlerin Türk milliyetçileri tarafından tescil edildiği gündür. Bu açıdan maziyi hatırlayıp gelecekle ilgili umutlarımızı hep canlı tutacağız. Her çile sonunda olgunlaşarak büyüyen Türk milliyetçiliği hareketi 3 Mayıs Türkçülük Bayramının anlam ve öneminde yatan tüm gerçekleri yürek ve beyinlerimize kazıyarak sevdalarımızla, ülkülerimizle Türk milleti için var olacağız.

Kutlu Olsun

Bu duygu ve düşünceler ile Türklük bayrağını her türlü fırtınaya karşı dalgalandıran ülkü devleri başta Başbuğumuz Alparslan Türkeş olmak üzere H. Nihal Atsız, Orhan Şaik Gökyay, Necdet Sançar, Fethi Tevetoğlu, Zeki Velidi Togan, Muzaffer Eriş, İsmet Tümtürk ve daha birçok Türk Milliyetçisini rahmet ve minnetle anıyoruz. Ülkücü İşçiler Derneği olarak Dünya üzerinde yaşayan, kendini Türk olarak addeden bütün Türklerin 3 Mayıs Türkçülük Bayramını kutluyoruz.” 



  • Çarşamba 29.5 ° / 19.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 30.7 ° / 19 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 25.5 ° / 16.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı